Grand Prix Cadeau TOP 10

De leukste cadeaus voor Max Verstappen fans!

€ 479,00
p.p.

Het beste van het beste: Aston Martin, Lamborghini, Ferrari... Tijdens deze racedag op circuit Zandvoort ga jij ze allemaal beleven, wanneer je zelf achter het stuur kruipt. Dit is de ultieme dag voor de auto- en raceliefhebber!

... (Circuit Park Zandvoort ) Meer informatie >
€ 59,50
p.p.

Echte Italiaanse klasse... en ongekende snelheid! Deze sportieve bolide beschikt over maar liefst 439 pk. Je gaat de Maserati zelf besturen en een professionele instructeur gaat met je mee. Een super stijlvolle rijervaring!

... (Diverse locaties in Nederland) Meer informatie >
€ 62,50
p.p.

Bijna iedere man herkent het gevoel: hoe vaak gaat het autoraampje niet naar beneden zodra er een Ferrari langs komt? Of wordt er jaloers nagekeken zodra het rode racemonster voorbij is? Vanaf nu is dat verleden tijd: dit is jouw kans om zelf plaats te nemen in een Ferrari!

... (Diverse locaties in Nederland en België) Meer informatie >
€ 85,00
p.p.

Tijdens deze 3 uur durende driftcursus vlieg je letterlijk uit de bocht. In een snelle BMW leer je hoe je de auto in de meest extreme omstandigheden onder controle kunt houden. Geef maar eens flink gas!

... (Moordrecht of Nuenen) Meer informatie >
€ 299,00
p.p.

Racen op het circuit is voor velen een droom. Deze complete racedag op Circuit Zandvoort is dan ook dé manier om je een dag lang een echte coureur te voelen! Van zelf rijden in een formulewagen tot meerijden met ervaren coureurs, je gaat het allemaal beleven!

... (Circuit Park Zandvoort) Meer informatie >
€ 59,50
p.p.

Een vuurspuwende achtcilinder motor, een topsnelheid van 301 km. per uur en een matzwarte kleur... Een exclusieve supercar, met een rauw randje! Kruip achter het stuur van deze waanzinnige Audi R8, een echt Duits meesterwerk.

... (Diverse locaties in Nederland) Meer informatie >
€ 399,00
p.p.

Rijden in een Aston Martin, Ferrari, Porsche, BMW en een Formulewagen? Bovendien ook nog eens driften en een dragrace... Welke liefhebber van sportwagens en snelheid kan deze verleiding op Circuit Park Zandvoort weerstaan? U bent welkom in het weekend of op doordeweekse dagen.

... (Circuit Park Zandvoort) Meer informatie >
  • Feestelijk verpakt
  • Direct geleverd
  • Hoge klanttevredenheid
Naar alle originele cadeaus >>

Origineel cadeau voor de echte autofanaat

Nederland is weer in de ban van de Grand Prix. Met dank aan Max Verstappen wint de Grand Prix aan populariteit in ons land. Op 15 mei 2016 heeft hij als eerste Nederlander een Formule 1 Race gewonnen. Wat gaat hij dit seizoen doen?

Voor alle verborgen racetalenten hebben wij de TOP 10 met de leukste cadeaus voor echte autoliefhebbers samengesteld.