B & B, om cadeau te geven

Bij SurpriseFactory zijn we gek op Bed en Breakfast. We vinden het een uitdaging om de meest unieke B&B locaties te vinden. In een molen, een kasteel, of een luxe Safarilodge. Kies maar uit!

  • ✓ Gratis gepersonaliseerd
  • ✓ Een héél jaar geldig
  • ✓ Direct geleverd & Laagste prijsgarantie
Bed and Breakfast Domein Leegendael

Bed and Breakfast in een Kasteel!

Origineel overnachten maar dan wel met die leuke, persoonlijke touch... Dat vindt u in dit mooie 19de eeuws kasteel. Rust en ruimte middenin de natuur en toch zijn Brugge en Gent goed bereikbaar. Het kasteel beschikt over 7 verschillende themakamers, dus voor ieder wat wils!

Bed and Breakfast Guesthouse de Heide

Bed and Breakfast in een luxe safari lodge!

Weer een heel andere manier om samen de nacht door te brengen: overnachten in een Lodge! Romantisch maar toch robuust... Tentdoek aan de bovenkant maar mooie houten afwerking aan de zijkant. Geniet van de romantiek van kamperen, maar dan in luxe!

Bed and Breakfast De Keyartmolen

Bed and Breakfast in een eeuwenoude molen!

Mooi idee dat er vroeger zo gezwoegd is in deze mooie oude molen... en dat terwijl je er nu zo heerlijk kunt genieten! Dompel samen onder in heerlijke luxe en geniet van alle faciliteiten van een hotel, maar dan in een gezellige Bed and Breakfast.

Bed and Breakfast Erfgoed Bossem

Hemels genieten onder de sterren!

Dit is romantiek voor gevorderden: in elkaars armen onder de sterrenhemel in slaap kunnen vallen! Je overnacht in een kubus, met een koepel precies boven het bed. En voor de echte diehard staat er zelfs een telescoop klaar... dit wordt bijna zeker een vallende ster spotten. Om de romantiek voort te kunnen zetten staat er in de ochtend een lekkere ontbijtmand klaar!