Afscheidscadeau - TOP 10

De leukste afscheidscadeaus voor deze bijzondere gelegenheid.

€ 75,00
voor 2 personen

Het Kurhaus Hotel is al sinds 1818 een begrip en niet alleen als imposant gebouw, maar vooral ook door de bijzondere en beroemde gasten. Het hotel heeft ook een super locatie... direct aan het strand! U kunt heerlijk genieten van een 3-gangen diner in een wel heel speciale ambiance.

... (Scheveningen) Meer over dit cadeau
€ 27,00
p.p.

Ga voor een puur Hollandse ervaring! Tot de knieën in de blubber... en af en toe tot de borst in het water. Het is even doorzetten, maar... prachtig is het wadlopen wel! In de winter verkent u het Wad op laarzen. Na de tocht kunt u heerlijk relaxen in de sauna en het zwembad.

... (Pieterburen, Groningen) Meer over dit cadeau
€ 115,00
voor 2 personen

Ooit in een 19de eeuws kasteel geslapen? Dit mooie domein is een stukje paradijs op aarde. Midden in de natuur en naar oorspronkelijke staat gerestaureerd, komt u hier volledig tot rust! U heeft de keuze uit 7 verschillende kamers met ieder een eigen thema.

... (Ruddervoorde, West-Vlaanderen (BE)) Meer over dit cadeau
€ 35,00
voor 2 personen

Giethoorn staat bekend als het Venetië van Nederland. En varen is dan natuurlijk de beste manier om dit prachtige gebied te ontdekken. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens deze twee uur durende rondvaart! U vaart door Giethoorn en door natuurgebied "de Wieden".

... (Giethoorn, Overijssel) Meer over dit cadeau
  • Feestelijk verpakt
  • Direct geleverd
  • Hoge klanttevredenheid
€ 50,00
p.p.

Maak kennis met de fascinerende wereld van het vliegen en word zelf de piloot. Na ontvangst op vliegveld Teuge en een korte briefing gaat u onder begeleiding van uw instructeur zelf een vliegtuig besturen. Na afloop ontvangt u een vliegdiploma ter herinnering.

... (Teuge, Gelderland) Meer over dit cadeau
Naar alle originele cadeaus >>

Cadeau voor een leuk Afscheid


Marco Borsato zong het al: "Afscheid nemen bestaat niet". Maar helaas pindakaas, soms moet je toch echt afscheid nemen. Gelukkig is het meestal niet zo definitief, en is het gewoon een mooi moment om iemand te laten weten hoe je hem of haar waardeert. Bij het afscheid van een collega bijvoorbeeld, of wanneer een vriend/vriendin voor een tijdje naar het buitenland gaat.

Geef op zo'n moment een onvergetelijke herinnering cadeau. In deze lijst hebben we de leukste afscheidscadeaus geselecteerd. Zit er niets voor je tussen? Kijk dan bij alle cadeaus en gebruik de zoekfilters om een cadeau te vinden wat zeker bij hem of haar past.