Afscheidscadeau - TOP 10

De leukste afscheidscadeaus voor deze bijzondere gelegenheid.

€ 75,00
voor 2 personen

Het Kurhaus Hotel is al sinds 1818 een begrip en niet alleen als imposant gebouw, maar vooral ook door de bijzondere en beroemde gasten. Het hotel heeft ook een super locatie... direct aan het strand! U kunt heerlijk genieten van een 3-gangen diner in een wel heel speciale ambiance.

... (Scheveningen) Meer informatie >
€ 27,00
p.p.

Ga voor een puur Hollandse ervaring! Tot de knieën in de blubber... en af en toe tot de borst in het water. Het is even doorzetten, maar... prachtig is het wadlopen wel! In de winter verkent u het Wad op laarzen. Na de tocht kunt u heerlijk relaxen in de sauna en het zwembad.

... (Pieterburen, Groningen) Meer informatie >
€ 115,00
voor 2 personen

Ooit in een 19de eeuws kasteel geslapen? Dit mooie domein is een stukje paradijs op aarde. Midden in de natuur en naar oorspronkelijke staat gerestaureerd, komt u hier volledig tot rust! U heeft de keuze uit 7 verschillende kamers met ieder een eigen thema.

... (Ruddervoorde, West-Vlaanderen (BE)) Meer informatie >
€ 35,00
voor 2 personen

Giethoorn staat bekend als het Venetië van Nederland. En varen is dan natuurlijk de beste manier om dit prachtige gebied te ontdekken. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens deze twee uur durende rondvaart! U vaart door Giethoorn en door natuurgebied "de Wieden".

... (Giethoorn, Overijssel) Meer informatie >
€ 49,00
voor 2 personen

In de gezellige Oude Haven staat een heerlijk 3-gangen diner voor jullie klaar. Maar dat is niet alles! Deze avond staat bol van muziek en interactie. Een waanzinnig leuke dinnershow, waarbij het zeker niet verplicht is om stil te zitten!

... (Oude Haven, Rotterdam) Meer informatie >
  • Feestelijk verpakt
  • Direct geleverd
  • Hoge klanttevredenheid
€ 50,00
p.p.

Maak kennis met de fascinerende wereld van het vliegen en word zelf de piloot. Na ontvangst op vliegveld Teuge en een korte briefing gaat u onder begeleiding van uw instructeur zelf een vliegtuig besturen. Na afloop ontvangt u een vliegdiploma ter herinnering.

... (Teuge, Gelderland) Meer informatie >
€ 39,00
p.p.

Ga voor een 'fabulous day' in Londen! In een luxe touringcar word je naar Londen gereden en in de vroege ochtend kom je aan in deze bruisende stad. Na een korte stadstour kun je op eigen gelegenheid de stad gaan verkennen.

... (Zie opstapplaatsen) Meer informatie >
Naar alle originele cadeaus >>

Cadeau voor een leuk Afscheid


Marco Borsato zong het al: "Afscheid nemen bestaat niet". Maar helaas pindakaas, soms moet je toch echt afscheid nemen. Gelukkig is het meestal niet zo definitief, en is het gewoon een mooi moment om iemand te laten weten hoe je hem of haar waardeert. Bij het afscheid van een collega bijvoorbeeld, of wanneer een vriend/vriendin voor een tijdje naar het buitenland gaat.

Geef op zo'n moment een onvergetelijke herinnering cadeau. In deze lijst hebben we de leukste afscheidscadeaus geselecteerd. Zit er niets voor je tussen? Kijk dan bij alle cadeaus en gebruik de zoekfilters om een cadeau te vinden wat zeker bij hem of haar past.