Geef een Dagje Uit Cadeau!

Op zoek naar een leuk dagje uit? Die vind je hier. En super leuk om cadeau te geven. Of je nu toch al van plan was om een uitstapje te maken, of op zoek bent naar een cadeau voor iemand die alles al heeft... een Dagje Uit Cadeau valt gegarandeerd in de smaak.

  • ✓ Gratis gepersonaliseerd
  • ✓ Een héél jaar geldig
  • ✓ Direct geleverd & Laagste prijsgarantie
Wellness-duo

Hét dagje uit van 2017

Een dagje weg met z'n tweetjes kan een uitdaging zijn. Zo kan de één liever luieren en voor de ander is het perfecte dagje weg lekker actief zijn. Wij hebben hier een mooie mix in gevonden. Een dagje weg waarbij jullie alletwee een beetje water bij de wijn doen maar... het stiekem toch ook wel heel gaaf vinden. Want wie wil er nu niet zelf een vliegtuig besturen?! Ons dagje uit voor 2017: Actie in de lucht en ontspannen in en wellnessresort! 

Romantisch fluistervaren

Een romantisch dagje-uit!

Ook wanneer je even heerlijk romantisch wilt doen, kun je er een dagje uit van maken. Ga samen picknicken en kruip vervolgens lekker tegen elkaar aan om te genieten van een mooie zonsondergang. Of beleef de ultieme romantiek: ga spontaan een dagje naar Parijs, de stad van de liefde! Iets dichter bij huis kun je ook enorm genieten van romantiek, want in Giethoorn, het Venetië van Nederland, kun je gaan fluistervaren! Trek er samen op uit met een fluisterbootje en geniet van elkaar én de mooie omgeving.

Avontuurlijk dagje weg

Avontuurlijk dagje-uit!

Ben je wat avontuurlijker aangelegd? Tegenwoordig kun je de meest spectaculaire activiteiten beleven, die trouwens ook zeker op onze site te vinden zijn. Van Paragliden tot een dagje Racen op een circuit. Laat die adrenaline maar stromen! Wil je iemand verrassen met een dagje weg waar hij of zij volgend jaar nog kippenvel van krijgt als ze eraan terug denken? Laat ze zelf gaan vliegen