• ✓ Gratis gepersonaliseerd
  • ✓ Een héél jaar geldig
  • ✓ Direct geleverd & Laagste prijsgarantie
De Tuinen van Appeltern

Een natuur-lijk dagje-uit!

Vaak heb je niet veel nodig om lekker een dagje uit te gaan. Als het weer een beetje mee zit, is het al snel goed. Zo kun je bijvoorbeeld gaan genieten van een dagje uitwaaien op het strand, of een dagje wandelen in één van de mooie bossen die in ons land te vinden zijn. Een ander voorbeeld van een lekker dagje natuur is een bezoek aan 'De Tuinen van Appeltern'. Hier zijn meer dan 200 bijzondere voorbeeldtuinen te vinden en vele terrassen en restaurants. Een inspirerend en gezellig dagje uit! 

Romantisch fluistervaren

Een romantisch dagje-uit!

Ook wanneer je even heerlijk romantisch wilt doen, kun je er een dagje uit van maken. Ga samen picknicken en kruip vervolgens lekker tegen elkaar aan om te genieten van een mooie zonsondergang. Of beleef de ultieme romantiek: ga spontaan een dagje naar Parijs, de stad van de liefde! Iets dichter bij huis kun je ook enorm genieten van romantiek, want in Giethoorn, het Venetië van Nederland, kun je gaan fluistervaren! Trek er samen op uit met een fluisterbootje en geniet van elkaar én de mooie omgeving.

Actie in de lucht en ontspannen in een wellness resort

Avontuurlijk dagje-uit!

Ben je wat avontuurlijker aangelegd? Tegenwoordig kun je de meest spectaculaire activiteiten beleven, die trouwens ook zeker op onze site te vinden zijn. Van Paragliden tot een dagje racen op een circuit. Laat die adrenaline maar stromen! Eén van onze favoriete dagjes uit is zelf een vliegtuig besturen en vervolgens lekker genieten van wellness. Want, waarom zou je kiezen tussen die twee?! Vanaf vliegveld Teuge ga je onder professione begeleiding zelf een vliegtuig besturen en vervolgens de gehele dag genieten van alle wellnessfaciliteiten in Thermen Bussloo, compleet met een uitgebreid lunchbuffet.