Geef een originele High Tea cadeau

Een High Tea is altijd een goed & gezellig cadeau. En zeker wanneer het een originele high tea van SurpriseFactory is! Wat dacht je van een High Tea op het SS Rotterdam, of in een kasteel. Of kies voor een alternatieve high tea, zoals de Yoghurt Barn, of een overheerlijke High Chocolate.

  • ✓ Gratis gepersonaliseerd
  • ✓ Een héél jaar geldig
  • ✓ Direct geleverd & Laagste prijsgarantie
High Tea op grote hoogte

De Hoogste Tea

Op zoek naar een unieke locatie voor een High Tea? Geniet van een High Tea op 135 meter hoogte. Dan heb je een uitzicht van wel 45 kilometer! Wist je dat dat hoger is dan het restaurant in de Eiffeltoren? In het hoogste restaurant van Nederland wordt een overheerlijke High Tea verzorgd door Chef Bart Middendorp. Een hoger cadeau kan je niet geven!

High Tea op het SS Rotterdam

High Tea op een boot

Eten en varen is altijd een leuke combinatie. Geef eens een cadeaubon voor genieten van een high tea inclusief een rondvaart! Liever niet echt gaan varen maar toch in de schitterende ambiance van een stoomschip vertoeven? Ga dan voor een echte Royal tea op de SS Rotterdam.

High Tea op een kasteel

High tea op een kasteel

Waan je als een schone jonkvrouwe terwijl je met je pink omhoog van een heerlijk kopje thee nipt! Gelukkig zijn de tijden wel veranderd, maar het is altijd leuk om als een ware kasteelvrouwe een High Tea te kunnen nuttigen. En laten we eerlijk zijn: het heeft natuurlijk wel stijl & klasse wanneer je een High Tea op een kasteel nuttigt!

High wine

High wine

Een high wine is een steeds populairder wordende trend in borrelland, dit als tegenhanger van de  high tea met zoetigheden, gebakjes en scones . Een high wine bestaat uit enkele kwalitatief goede wijnen die vergezeld gaan met hartige hapjes en gerechten. Meestal wordt er een combinatie gemaakt tussen rode en witte wijn en soms wordt er een specifiek land als thema gehanteerd. Denk daarbij aan Spaanse tapas, Italiaanse antipasti of Hollandse borrelhapjes. Op een etagère worden verschillende hapjes geserveerd en regelmatig aangevuld met weer verrassende  nieuwe gerechtjes. Een High wine is een gezellige en ongedwongen manier van samen zijn met familie en/of vrienden.