Huwelijksdag cadeau - TOP 10

Hier vindt u de best verkochte huwelijkscadeaus.

€ 238,00
voor 2 personen

U wordt samen omgetoverd tot een klassiek Hollywood stel! Wat dacht u van Marilyn Monroe & Joe DiMaggio? Door gebruik van kleding en accessoires uit die tijd krijgt u een echte glamour uitstraling. U krijgt twee foto's in zwart/wit als blijvende herinnering aan deze geweldige ervaring!

... (Geesteren, Gelderland ) Meer over dit cadeau
€ 95,00
voor 2 personen

Omgeven door mooie natuurgebieden is deze Bed and Breakfast een heerlijke plek om te vertoeven. En, het is niet zomaar een B&B, het is een 19e eeuwse molen! De Witte Molen ligt in het Duitse plaatsje Kranenburg, slechts 10 km. van Nijmegen.

... (Kranenburg, Duitsland) Meer over dit cadeau
  • Feestelijk verpakt
  • Direct geleverd
  • Hoge klanttevredenheid
€ 59,50
voor 2 personen

Romantische boottocht met een heerlijke brunch: de ideale combinatie voor een lekkere zondag! Stap aan boord en geniet van een uitgebreid brunchbuffet inclusief onbeperkt koffie of thee en een dessert. Ondertussen kunnen jullie genieten van de mooie vaarroute over Maas.

... (Maastricht, Limburg) Meer over dit cadeau
€ 139,00
voor 2 personen

Romantiek op grote hoogte, met een koninklijk tintje! Vanaf vliegveld Teuge maken jullie samen een schitterende rondvlucht boven Paleis het Loo met zijn prachtige tuinen. Na de vlucht gaan jullie het Paleis ook nog bezoeken!

... (Vliegveld Teuge bij Apeldoorn) Meer over dit cadeau
Naar alle originele cadeaus >>

Onvergetelijk Cadeau voor een Bruiloft

Wat geef je het bruidspaar cadeau? Iets onvergetelijks, dat staat als een paal boven water. De huwelijksdag hoort immers een onvergetelijke dag te zijn. En daar hoort natuurlijk een onvergetelijk trouwcadeau bij. Iets wat het bruidspaar zich bij het 25 jarig huwelijksjubileum nog kan herinneren. 

Een belevenis is dan een geweldig geschenk. Of je nu gaat voor een romantische overnachting, of een dagje uit vol actie en avontuur... De herinnering blijft!