Huwelijksdag cadeau - TOP 10

Hier vindt u de best verkochte huwelijkscadeaus.

€ 180,00
voor 2 personen

Samen genieten van een romantische avond op grote hoogte, met tienduizenden lichtjes op de achtergrond. Dineren op de Euromast is al een beleving op zich, maar dit uitgebreide diner met alles erop en eraan zorgt voor een onvergetelijke avond!

... (De Euromast in Rotterdam) Meer informatie >
€ 69,50
voor 2 personen

De leukste romantiek vind je tussen het riet, ga daarom samen varen in een fluisterbootje! Na de koffie/thee met gebak krijg je je picknick in een boerenzakdoek uitgereikt. Vervolgens kun je met het bootje Giethoorn gaan ontdekken.

... (Giethoorn, Overijssel) Meer informatie >
€ 235,00
voor 2 personen

Een romantisch arrangement met een sprookjesachtige sfeer. Geniet van een overnachting in de ronde toren! Deze van oorsprong verdedigingstoren is ingericht als luxueuze suite en is van alle moderne gemakken voorzien. 's Ochtends krijgt u een heerlijk ontbijt geserveerd op bed.

... ('s-Heerenberg, Gelderland) Meer informatie >
€ 238,00
voor 2 personen

U wordt samen omgetoverd tot een klassiek Hollywood stel! Wat dacht u van Marilyn Monroe & Joe DiMaggio? Door gebruik van kleding en accessoires uit die tijd krijgt u een echte glamour uitstraling. U krijgt twee foto's in zwart/wit als blijvende herinnering aan deze geweldige ervaring!

... (Geesteren, Gelderland ) Meer informatie >
€ 95,00
voor 2 personen

Omgeven door mooie natuurgebieden is deze Bed and Breakfast een heerlijke plek om te vertoeven. En, het is niet zomaar een B&B, het is een 19e eeuwse molen! De Witte Molen ligt in het Duitse plaatsje Kranenburg, slechts 10 km. van Nijmegen.

... (Kranenburg, Duitsland) Meer informatie >
  • Feestelijk verpakt
  • Direct geleverd
  • Hoge klanttevredenheid
€ 59,50
voor 2 personen

Romantische boottocht met een heerlijke brunch: de ideale combinatie voor een lekkere zondag! Stap aan boord en geniet van een uitgebreid brunchbuffet inclusief onbeperkt koffie of thee en een dessert. Ondertussen kunnen jullie genieten van de mooie vaarroute over Maas.

... (Maastricht, Limburg) Meer informatie >
€ 139,00
voor 2 personen

Romantiek op grote hoogte, met een koninklijk tintje! Vanaf vliegveld Teuge maken jullie samen een schitterende rondvlucht boven Paleis het Loo met zijn prachtige tuinen. Na de vlucht gaan jullie het Paleis ook nog bezoeken!

... (Vliegveld Teuge bij Apeldoorn) Meer informatie >
€ 298,00
voor 2 personen

Oude tijden herleven in dit rijdende treinrestaurant. Aan boord is het genieten van een uitgebreid diner, lunch of brunch, samengesteld door niemand minder dan topchef Julius Jaspers. Ga samen voor een wel heel bijzondere ervaring!

... (Vanaf Amsterdam CS) Meer informatie >
Naar alle originele cadeaus >>

Onvergetelijk Cadeau voor een Bruiloft

Wat geef je het bruidspaar cadeau? Iets onvergetelijks, dat staat als een paal boven water. De huwelijksdag hoort immers een onvergetelijke dag te zijn. En daar hoort natuurlijk een onvergetelijk trouwcadeau bij. Iets wat het bruidspaar zich bij het 25 jarig huwelijksjubileum nog kan herinneren. 

Een belevenis is dan een geweldig geschenk. Of je nu gaat voor een romantische overnachting, of een dagje uit vol actie en avontuur... De herinnering blijft!