Cadeau Opa & Oma - TOP 10

Hier vindt u de best verkochte cadeaus voor ouderen.

€ 206,00
voor 2 personen

Geniet heerlijk met z'n tweeën van een overnachting in een luxe design-kamer. Het hotel ligt prachtig aan het water met een mooi uitzicht. Na een rustgevende nacht kunt u heerlijk genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet en een bezoek aan Kasteel Gravensteen.

... (Gent, België) Meer informatie >
€ 33,50
p.p.

Ontdek de Gouden Eeuw vanaf de Amsterdamse grachten. Een unieke rondvaart die je mee neemt langs bijzondere locaties, die verbonden zijn met het Rijksmuseum. Na de rondvaart mag een bezoek aan de schitterende kunstwerken natuurlijk niet ontbreken, dus op naar het Rijksmuseum!

... (Amsterdam, Noord-Holland) Meer informatie >
€ 35,00
p.p.

Leer nu deze prachtige ambacht van dé sigarenmaaktser van Nederland! De levensgenieter mag "proeven" van het maken van de sigaar; het productieproces, de verschillende smaken en geuren en hoe u deze kunt onderscheiden.

... (IJsselmuiden, Overijssel ) Meer informatie >
€ 15,00
p.p.

Stap op de boot in Rotterdam en vaar naar een heel bekend stukje Nederlandse cultuur. Nergens in Nederland staan zoveel molens als in Kinderdijk. Eenmaal aangekomen kunt u de molens van dichtbij bewonderen, waarna u langs de skyline van Rotterdam weer terugvaart.

... (Rotterdam, Zuid-Holland ) Meer informatie >
€ 60,00
voor 2 personen

Ga voor een echt bijzondere overnachting en slaap één nachtje in een oude goederenwagon waarbij het interieur een totale metamorfose onderging, terwijl aan de buitenkant het originele karakter bewaard bleef. Voor alle liefhebbers van trein en spoor!

... (Stadskanaal, Groningen ) Meer informatie >
€ 89,00
voor 2 personen

Dineren onder toeziend oog van de oude meesters van het paleis! In het 15e eeuwse stadspaleis wordt u verwend met culinaire gerechten die met veel zorg bereid worden. In het voorjaar op het terras en in het najaar bij de open haard geniet u van een heerlijk 3-gangendiner!

... (Bergen op Zoom, Noord-Brabant) Meer informatie >
€ 32,00
voor 2 personen

De schitterende Biesbosch is een nat gebied of wetland, waar grote groepen vogels dekking, voedsel en nestgelegenheid vinden. Maak nu van deze gelegenheid gebruik om door middel van een rondvaart dit unieke natuurgebied te bewonderen.

... (Drimmelen) Meer informatie >
  • Feestelijk verpakt
  • Direct geleverd
  • Hoge klanttevredenheid
€ 47,50
p.p.

Proeven, zelf maken én mee naar huis nemen! Je leert hoe whisky wordt gemaakt en je creëert je eigen whisky. Na afloop van de workshop neem je je eigen brouwsel mee naar huis. Dit zal iedere liefhebber heerlijk vinden!

... (Meteren, Gelderland) Meer informatie >
Binnenkort leverbaar