Cadeau voor Vader - Top 10

Vind hier de best verkochte cadeaus voor Papa.

€ 50,00
p.p.

Maak kennis met de fascinerende wereld van het vliegen en word zelf de piloot. Na ontvangst op vliegveld Teuge en een korte briefing gaat u onder begeleiding van uw instructeur zelf een vliegtuig besturen. Na afloop ontvangt u een vliegdiploma ter herinnering.

... (Teuge, Gelderland) Meer informatie >
€ 50,00
p.p.

Mysterieuze herfst- en winteravonden; het wordt eerder donker en de natuur gaat slapen. De uilen hebben het rijk alleen.Tijdens deze workshop wordt u door ervaren valkeniers begeleid in de omgang met verschillende soorten uilen. Hoogtepunt van de avond: u gaat zelf met de uilen vliegen!

... (Berkel en Rodenrijs of Larum (BE)) Meer informatie >
  • Feestelijk verpakt
  • Direct geleverd
  • Hoge klanttevredenheid
€ 35,00
p.p.

Leer nu deze prachtige ambacht van dé sigarenmaaktser van Nederland! De levensgenieter mag "proeven" van het maken van de sigaar; het productieproces, de verschillende smaken en geuren en hoe u deze kunt onderscheiden.

... (IJsselmuiden, Overijssel ) Meer informatie >
€ 33,50
p.p.

Ontdek de Gouden Eeuw vanaf de Amsterdamse grachten. Een unieke rondvaart die je mee neemt langs bijzondere locaties, die verbonden zijn met het Rijksmuseum. Na de rondvaart mag een bezoek aan de schitterende kunstwerken natuurlijk niet ontbreken, dus op naar het Rijksmuseum!

... (Amsterdam, Noord-Holland) Meer informatie >
€ 15,00
p.p.

Stap op de boot in Rotterdam en vaar naar een heel bekend stukje Nederlandse cultuur. Nergens in Nederland staan zoveel molens als in Kinderdijk. Eenmaal aangekomen kunt u de molens van dichtbij bewonderen, waarna u langs de skyline van Rotterdam weer terugvaart.

... (Rotterdam, Zuid-Holland ) Meer informatie >
Naar alle originele cadeaus >>

Cadeau voor Papa


Wat geef jij je vader cadeau? Bij SurpriseFactory vind je tal van te gekke cadeaus voor vaders. Of je nu een stoere en avontuurlijke vader hebt, of een vader die liever van een afstandje geniet. Genieten zal hij zeker met een van deze cadeaus.
In deze lijst hebben we de 25 best verkochte cadeaus voor papa's geselecteerd. Hiermee zal je hem echt verrassen!

Ps. Vergeet je schoonvader niet!