Verras uw Secretaresse echt!

Secretaressedag is de beste gelegenheid om uw secretaresse of assistent te verrassen. En SurpriseFactory weet hoe! Geef een van deze originele secretaressedag cadeaus, en hij of zij staat gegarandeerd weer een heel jaar voor u klaar.

  • ✓ Gratis gepersonaliseerd
  • ✓ Een héél jaar geldig
  • ✓ Direct geleverd & Laagste prijsgarantie
Bloemen als secretaressedagcadeau

Geen bloemen maar planten

Een bos bloemen is leuk, maar wel verre van origineel. Wil je toch in die hoek blijven, geef dan een plant cadeau. Of eigenlijk: een toekomstige plant. Koop een mooie pot en plant daar zaadjes in. Voor kruiden bijvoorbeeld, of voor tomaten of aardbeien. Maar een leuke vaste plant is natuurlijk ook nooit weg. Wil je er nog iets bij geven? Geef bijvoorbeeld een doe-cadeau. De cadeaubon kun je gemakkelijk samen geven met de plant. 

Geef tijdens secretaressedag een fototaart cadeau

Een overheerlijk secretaressedagcadeau

Een beetje vrouw is dol op taart, dus een cadeautaart is meestal een schot in de roos. Zeker als je kiest voor een fototaart: een taart met daarop een foto. En wat is er leuker dan op de taart een foto van het echte cadeau te laten zetten? Het vergt wat voorbereiding, maar de ontvanger zal zeker verrast zijn.

Computerscherm met bureaublad

Verrassend bureaublad

Voor deze verrassingstruc gebruik je de computer - of eigenlijk het beeldscherm - als inpakpapier. Stel de dag van tevoren het bureaublad van de secretaresse opnieuw in. Of 's morgens vroeg voordat ze er is, dat kan natuurlijk ook. Zorg dat je een foto hebt van het cadeau, zet 'm op de computer van de secretaresse en stel deze foto in als bureaubladfoto. Zodra ze 's morgens haar computer opstart, heeft ze haar cadeau in beeld.

Secretaresse

Zet je secretaresse in het zonnetje!

Je secretaresse neemt zoveel werk uit handen, zowel gezien als ongezien zorgt zij ervoor dat je op tijd bij je afspraken bent, je dossiers op orde zijn en is zij ook het visitekaartje voor jouw bedrijf of afdeling. Daarom is het leuk om haar tijdens secretaressedag  eens te verrassen met een origineel cadeau, als blijk van jouw waardering! Geef haar een dagje shoppen cadeau of een creatieve gift zoals zelf een ring ontwerpen en maken. Deze bijzondere cadeaus zullen zeker bij de meeste secretaresses in de smaak vallen.