Super Originele Vaderdagcadeaus

Zondag 17 juni 2018 is het Vaderdag. Wil je papa echt verrassen dit jaar? Geef een avontuur cadeau! Op SurpriseFactory.nl vind je 101 originele Vaderdagcadeaus. Welke kies jij? Wij geven je alvast wat Vaderdag cadeau ideeën. Eén ding staat in ieder geval vast: met één van deze Vaderdag cadeaus weten wij zeker dat je je vader blij gaat maken.

  • ✓ Gratis gepersonaliseerd
  • ✓ Een héél jaar geldig
  • ✓ Direct geleverd & Laagste prijsgarantie
Lekker eten vaderdag

Hét Vaderdag cadeau van 2017

Heb jij ook een vader die wel van een dolletje houdt? Die houdt van lekker eten maar vooral van de gezelligheid er omheen? Dan hebben wij het perfecte Vaderdag cadeau! In de oude haven van Rotterdam is een dinnershow die de combinatie van lekker eten met humor onweerstaanbaar maakt! Ga voor quality time met je pa en geef hem een origineel vaderdagcadeau!

Vaderdag cadeau Ferrari rijden

Laat vader Scheuren!

Elke dag weer rijdt je vader netjes met zijn "milieuvriendelijke" Prius of vooral "lekker ruime" MPV naar zijn werk en weer terug. Uiteraard niets mis mee maar... zeker weten dat je je vader erg blij zou maken met een ritje in zijn droomauto! Wij bieden het ultieme vaderdag cadeau aan: een rit in een Ferrari 360 Modena! Dé gelegenheid om eens flink het gaspedaal in te drukken en te genieten van een brullende motor.

Whisky workshop als vaderdagcadeau

Vaderdag...Whisky dag

Verras je vader dit jaar op Vaderdag met een cadeaubon voor een Workshop Whisky maken! Hét Vaderdagcadeau... Proeven, maken en natuurlijk mee naar huis nemen. Heeft je vader dan genoeg geduld om zijn Whisky te laten rijpen? Met smart kijkt hij komende jaren uit naar Vaderdag.

avontuurlijk vaderdag cadeau

Vaderdagcadeau: De Uitdaging

Zag jouw vader op Koningsdag ook de Flyboarders boven het water uitstijgen? De vader van Amalia, Alexia en Ariane zien we misschien niet zo snel op een Flyboard staan. Maar daag jouw vader uit, en geef hem een Flyboard experience cadeau!