Vaderdag Cadeau - TOP 10

De aller-leukste cadeaus voor Vaderdag!

€ 50,00
p.p.

Maak kennis met de fascinerende wereld van het vliegen en word zelf de piloot. Na ontvangst op vliegveld Teuge en een korte briefing gaat u onder begeleiding van uw instructeur zelf een vliegtuig besturen. Na afloop ontvangt u een vliegdiploma ter herinnering.

... (Teuge, Gelderland) Meer over dit cadeau
€ 62,50
p.p.

Bijna iedere man herkent het gevoel: hoe vaak gaat het autoraampje niet naar beneden zodra er een Ferrari langs komt? Of wordt er jaloers nagekeken zodra het rode racemonster voorbij is? Vanaf nu is dat verleden tijd: dit is jouw kans om zelf plaats te nemen in een Ferrari!

... (Diverse locaties in Nederland en België) Meer over dit cadeau
€ 95,00
voor 2 personen

Omgeven door mooie natuurgebieden is deze Bed and Breakfast een heerlijke plek om te vertoeven. En, het is niet zomaar een B&B, het is een 19e eeuwse molen! De Witte Molen ligt in het Duitse plaatsje Kranenburg, slechts 10 km. van Nijmegen.

... (Kranenburg, Duitsland) Meer over dit cadeau
€ 36,50
p.p.

De eerste kennismaking met paragliding vindt vaak plaats door middel van een tandemvlucht. Je hangt als passagier voor de piloot helemaal vrij in de lucht, onder een paraglider van ongeveer 42 m2. Paragliding is de meest elementaire vorm van zweefvliegen.

... (Sterksel (bij Eindhoven)) Meer over dit cadeau
  • Feestelijk verpakt
  • Direct geleverd
  • Hoge klanttevredenheid
€ 125,00
voor 2 personen

Wat geef je iemand die van een lekker "pintje" houdt? Een compleet bierarrangement! Alles komt aan bod: lekkere streekbiertjes, een heerlijke overnachting, uitgebreid ontbijt, een knooppuntenkaart met 7 routes langs brouwers en kroegen en zelfs een picknick met streekbier.

... (Lierde, Oost-Vlaanderen) Meer over dit cadeau
Naar alle originele cadeaus >>

Origineel Vaderdag cadeau?

Een avontuurlijke vader, of is jouw vader een stille genieter? Voor alle caders vind je hier een origineel Vaderdagcadeau. De ene vader scheurt liever met 65 kilometer per uur over het strand bij het Blokarten, terwijl de ander in stilte geniet van een wijnproeverij.

Met welke Vaderdagcadeau verras jij je vader dit jaar?

De cadeaubonnen zijn een heel jaar geldig, dus hij kan zelf kiezen wanneer hij van de belevenis gebruik maakt.