TOP 10 Cadeau voor Vriend

De beste cadeaus voor (je) vriend

€ 50,00
p.p.

Maak kennis met de fascinerende wereld van het vliegen en word zelf de piloot. Na ontvangst op vliegveld Teuge en een korte briefing gaat u onder begeleiding van uw instructeur zelf een vliegtuig besturen. Na afloop ontvangt u een vliegdiploma ter herinnering.

... (Teuge, Gelderland) Meer over dit cadeau
  • Feestelijk verpakt
  • Direct geleverd
  • Hoge klanttevredenheid
€ 149,00
voor 2 personen

Een avondje gezellig uit eten kan eigenlijk overal, maar wat dacht je van een diner op 135 meter hoogte? Hoger dan het restaurant in de Eiffeltoren en zélfs hoger dan het Vrijheidsbeeld in New York. Dat wordt genieten van heerlijke gerechten, de sfeervolle ambiance én een spectaculair uitzicht!

... (Den Haag, Zuid-Holland) Meer over dit cadeau
€ 62,50
p.p.

Bijna iedere man herkent het gevoel: hoe vaak gaat het autoraampje niet naar beneden zodra er een Ferrari langs komt? Of wordt er jaloers nagekeken zodra het rode racemonster voorbij is? Vanaf nu is dat verleden tijd: dit is jouw kans om zelf plaats te nemen in een Ferrari!

... (Diverse locaties in Nederland en België) Meer over dit cadeau
Naar alle originele cadeaus >>

Wat geef je je vriend cadeau?

Je vriend is heel belangrijk, zo niet de belangrijkste persoon in je leven. Hij verdient een bijzonder cadeau. Toch?!

Gaat het om een verjaardagscadeau voor je vriend? Verras hem dan op zijn verjaardag met een cadeaubon voor een stoere activiteit. Hij kan gebruik maken van de cadeaubon wanneer het hem het beste uit komt. Zo hoef je geen constructies te bedenken met reserveringen, dagen vrij nemen, etc. Het leukste is natuurlijk om met hem mee te gaan, of om zelfs samen iets te ondernemen. Het delen van je ervaringen brengt je dichter tot elkaar. 

Wil je zomaar een cadeau voor je vriend kopen, omdat hij het gewoon verdient? Plan een dagje uit voor jullie samen. Door een cadeaubon te geven maak je het extra speciaal.

En onze laatste tip: 
Veel plezier!