De leukste (cadeau)tips...

voor een heerlijke lente!

€ 95,00
voor 2 personen

Zo heeft u het schitterende Heuvelland van Limburg nog nooit beleefd! Stap samen op de Vespa voor een mooie rondrit en geniet tussendoor van een lekkere picknick! De picknickmand staat al klaar, het enige wat u hoeft te doen is... genieten!

... (Maastricht, Limburg) Meer informatie >
€ 32,00
voor 2 personen

Bezoek de Orchideeën Hoeve en wandel door 25.000 vierkante meter overdekte tuinen. Bewonder duizenden soorten zeldzame orchideeën, tropische vogels, ondeugende aapjes, kleurrijke lori’s, mysterieuze reptielen en prachtige Koi Karpers. De fleurigste attractie van Nederland!

... (Luttelgeest, Flevoland) Meer informatie >
€ 120,00
p.p.

Zou u wel eens op een Harley-Davidson motorfiets willen touren? U kunt kiezen uit diverse modellen. Gedurende de gehele dag kunt u een prachtige tocht naar keuze maken. Lekker touren door de bossen of langs de kust; het zal een onvergetelijke dag worden!

... (Amersfoort, Utrecht) Meer informatie >
€ 15,00
p.p.

Stap op de boot in Rotterdam en vaar naar een heel bekend stukje Nederlandse cultuur. Nergens in Nederland staan zoveel molens als in Kinderdijk. Eenmaal aangekomen kunt u de molens van dichtbij bewonderen, waarna u langs de skyline van Rotterdam weer terugvaart.

... (Rotterdam, Zuid-Holland ) Meer informatie >
€ 69,50
voor 2 personen

De leukste romantiek vind je tussen het riet, ga daarom samen varen in een fluisterbootje! Na de koffie/thee met gebak krijg je je picknick in een boerenzakdoek uitgereikt. Vervolgens kun je met het bootje Giethoorn gaan ontdekken.

... (Giethoorn, Overijssel) Meer informatie >
€ 25,00
p.p.

Als je van wind en snelheid houdt, dan is deze spectaculaire sport uit Nieuw-Zeeland dé sport! In nog geen 5 minuten leer je op het strand van Wijk aan Zee hoe je een uur lang over het strand kunt racen... Ben je er klaar voor?!

... (Wijk aan Zee, Noord-Holland) Meer informatie >
  • Feestelijk verpakt
  • Direct geleverd
  • Hoge klanttevredenheid
€ 22,50
voor 2 personen

Geniet samen met uw vriend(in) van een heerlijke picknick midden in de natuur! Bij een gezellige brasserie in Bilthoven kunt u een goed gevulde picknicktas ophalen. Bij de picknick krijgt u tevens een wandelroute. Zoek een mooi plekje voor uw picknick en geniet van alle lekkernijen!

... (Bilthoven, Utrecht) Meer informatie >
€ 132,00
voor 2 personen

Ervaar een romantische nacht met uw partner onder de sterrenhemel. U verblijft in een kubusvormig huisje voorzien van een transparante koepel boven het bed. Dit geeft u de unieke kans om samen de mysteriën van het heelal te ontdekken en misschien zelfs een vallende ster te spotten!

... (Lattrop-Breklenkamp, Overijssel) Meer informatie >
€ 40,00
p.p.

U zult vast en zeker weleens een zweefvliegtuig hebben nagekeken. Een ranke, witte vogel die geruisloos door het luchtruim suist. U gaat het zweefvliegen nu echt meemaken! Na afloop krijgt u een doopvluchtcertificaat als herinnering.

... (Lemelerveld, tussen Raalte en Ommen) Meer informatie >