Originele workshops

Creatief, culinair, of heel uniek... De leukste workshops geef je cadeau!

€ 47,50
p.p.

Proeven, zelf maken én mee naar huis nemen! Je leert hoe whisky wordt gemaakt en je creëert je eigen whisky. Na afloop van de workshop neem je je eigen brouwsel mee naar huis. Dit zal iedere liefhebber heerlijk vinden!

... (Meteren, Gelderland) Meer informatie >
Binnenkort leverbaar
€ 25,00
p.p.

Wie het woord chocolade in de mond neemt, proeft als het ware de buitengewone smaak van deze delicatesse. In deze workshop kunt u de gehele tijd onbeperkt bonbons snoepen en aan het einde neemt u zo'n 250 tot 300 gram zelfgemaakte bonbons mee naar huis!

... (Valkenswaard (Noord-Brabant)) Meer informatie >
€ 35,00
p.p.

Het gele goud wordt door vele bemind... Maar hoe wordt het eigenlijk gemaakt? Geef nu diegene die zo weg is van een "lekker biertje" dé kans om het zelf te brouwen en te proeven!

... (Meteren, Gelderland) Meer informatie >
€ 59,95
p.p.

In één ochtend of middag gaat u onder vakkundige begeleiding van de edelsmid een unieke zilveren ring maken. In het atelier heeft iedereen een eigen complete werkplek. Als u geen idee of inspiratie heeft, dan kunt u gebruik maken van voorbeelden in het atelier.

... (Emst, nabij Apeldoorn) Meer informatie >
€ 35,00
p.p.

Leer nu deze prachtige ambacht van dé sigarenmaaktser van Nederland! De levensgenieter mag "proeven" van het maken van de sigaar; het productieproces, de verschillende smaken en geuren en hoe u deze kunt onderscheiden.

... (IJsselmuiden, Overijssel ) Meer informatie >
€ 50,00
p.p.

Mysterieuze herfst- en winteravonden; het wordt eerder donker en de natuur gaat slapen. De uilen hebben het rijk alleen.Tijdens deze workshop wordt u door ervaren valkeniers begeleid in de omgang met verschillende soorten uilen. Hoogtepunt van de avond: u gaat zelf met de uilen vliegen!

... (Berkel en Rodenrijs of Larum (BE)) Meer informatie >
  • Feestelijk verpakt
  • Direct geleverd
  • Hoge klanttevredenheid
€ 50,00
p.p.

Zelf sushi maken lijkt ingewikkelder dan het is. Je hebt alleen flink wat eetlust, een klein beetje durf en ons nodig. Deze workshop zorgt er voor dat je de basistechnieken voor het maken van sushi snel onder de knie krijgt.

... (Amsterdam) Meer informatie >
€ 29,00
p.p.

Bent u een echte Hollander? En houdt u van kaas? Dan is deze leuke workshop zeker een aanrader! U gaat uw eigen boerenkaas maken, krijgt een heleboel informatie over kaas en u neemt daarna deel aan een kaasproeverij. Genieten als een echte kaaskop.

... (Wezup, Drenthe) Meer informatie >
€ 35,00
p.p.

De droom van iedere vrouw: zelf haar eigen parfum creëren. Een persoonlijk en exclusief parfum met een geur die herinnert aan die speciale momenten en die je persoonlijkheid ondersteunt. Laat je betoveren door de mystiek van geuren!

... (Amsterdam) Meer informatie >
€ 49,50 p.p

Drinkt u graag een glas wijn? Maak nu zelf uw eigen favoriete wijn! U krijgt een rondleiding door de wijngaard en de wijnmakerij. Hierna leert u de basisbeginselen van wijn maken. U krijgt uw eigen wijn-in-wording met een gebruiksaanwijzing mee naar huis. Na afloop is er nog een wijnproeverij!

... (Lelystad, Flevoland ) Meer informatie >
Naar alle originele cadeaus >>

Workshop!


Geef eens een workshop cadeau! Hier vind je hele leuke en originele workshops. Geef haar een workshop bonbons maken, want daarvan loopt bij iedere vrouw het water in de mond. En voor hem hebben we een workshop bier brouwen, of bijvoorbeeld "maak je eigen sigaar". Maar ook minder voor de hand liggende workshops hebben wij in deze lijst geselecteerd. Wat dacht je van de reacties wanneer je een "Workshop Koe knuffelen" cadeau geeft! 

De meeste cadeaubonnen voor een workshop zijn voor 1 persoon. Maar niets is leuker dan samen te gaan, dus bestel er gewoon 2 en ga met z'n tweeën genieten van ....