Originele workshops

Creatief, culinair, of heel uniek... De leukste workshops geef je cadeau!

€ 50,00
p.p.

Mysterieuze herfst- en winteravonden; het wordt eerder donker en de natuur gaat slapen. De uilen hebben het rijk alleen.Tijdens deze workshop wordt u door ervaren valkeniers begeleid in de omgang met verschillende soorten uilen. Hoogtepunt van de avond: u gaat zelf met de uilen vliegen!

... (Berkel en Rodenrijs of Larum (BE)) Meer over dit cadeau
  • Feestelijk verpakt
  • Direct geleverd
  • Hoge klanttevredenheid
€ 29,00
p.p.

Bent u een echte Hollander? En houdt u van kaas? Dan is deze leuke workshop zeker een aanrader! U gaat uw eigen boerenkaas maken, krijgt een heleboel informatie over kaas en u neemt daarna deel aan een kaasproeverij. Genieten als een echte kaaskop.

... (Wezup, Drenthe) Meer over dit cadeau
€ 49,50 p.p

Drinkt u graag een glas wijn? Maak nu zelf uw eigen favoriete wijn! U krijgt een rondleiding door de wijngaard en de wijnmakerij. Hierna leert u de basisbeginselen van wijn maken. U krijgt uw eigen wijn-in-wording met een gebruiksaanwijzing mee naar huis. Na afloop is er nog een wijnproeverij!

... (Lelystad, Flevoland ) Meer over dit cadeau
Naar alle originele cadeaus >>

Workshop!


Geef eens een workshop cadeau! Hier vind je hele leuke en originele workshops. Geef haar een workshop bonbons maken, want daarvan loopt bij iedere vrouw het water in de mond. En voor hem hebben we een workshop bier brouwen, of bijvoorbeeld "maak je eigen sigaar". Maar ook minder voor de hand liggende workshops hebben wij in deze lijst geselecteerd. Wat dacht je van de reacties wanneer je een "Workshop Koe knuffelen" cadeau geeft! 

De meeste cadeaubonnen voor een workshop zijn voor 1 persoon. Maar niets is leuker dan samen te gaan, dus bestel er gewoon 2 en ga met z'n tweeën genieten van ....