Bestuur...

zelf een vliegtuig!

Cadeaubon voor: Vliegles
Duur: 15 minuten vliegen
Waar: Teuge, Gelderland
Wanneer: Dinsdag t/m vrijdag
Prijs: € 50,00 p.p.
Referentie nr: 2547

Zelf een vliegtuig besturen!

Maak kennis met de fascinerende wereld van het vliegen en word zelf de piloot. Na ontvangst op vliegveld Teuge en een korte briefing gaat u onder begeleiding van uw instructeur zelf een vliegtuig besturen. Na afloop ontvangt u een vliegdiploma ter herinnering.

Dit arrangement omvat:
- Korte introductie;
- Vlucht van 15 minuten;
- Een vliegdiploma.

Droomt u er wel eens van om een vliegtuig te besturen? Maak uw droom dan waar en ervaar het zelf vliegen tijdens een kennismakingsles. 

U krijgt eerst van de instructeur de grondbeginselen van het vliegen, zoals de basis instrumenten en handelingen uitgelegd. Daarna stapt u in de Cessna die voor u klaar staat en uw avontuur kan beginnen. De start en landing neemt een ervaren instructeur op zich en eenmaal in de lucht krijgt u de gelegenheid om zelf het vliegtuig te besturen!

Het vliegbedrijf is in het bezit van een AOC vergunning (AOC/NL59-13), waardoor de deelnemer automatisch verzekerd is. Om deze geweldige belevenis niet te vergeten ontvangt u na de vliegsessie een vliegdiploma ter herinnering. 

Kortom: Een droom wordt werkelijkheid!

Goed om te weten:
- Er geldt geen minimum of maximum leeftijd. De deelnemer mag echter maximaal 95 kg. wegen en maximaal 1,95 meter lang zijn;
- Ter plaatse wordt een brandstoftoeslag van circa € 4,00 in rekening gebracht;
- Voor deelname op zaterdag, zondag of een feestdag geldt een milieuheffing van € 20,-.

Wil je de ontvanger verrassen met een langere vliegles? Bestel dan hier 30 minuten zelf een vliegtuig besturen.

Dit vind je misschien ook leuk:

Heb je vragen?

FeedbackCompany banner