Verrassend cadeau voor bedrijven

Van relatiegeschenk tot jubileumcadeau...

Wij helpen je graag!

✓ Persoonlijke benadering

Wij denken graag mee om van je zakelijke cadeau een succes te maken. Mail naar: zakelijk@surprisefactory.eu of bel: 010 - 458 58 10. Hier kun je terecht voor al je vragen met betrekking tot ons aanbod, of voor een eventuele bestelling. Vandaag gemaild is op werkdagen binnen 24 uur een antwoord. Geen tijd om zelf te bestellen? Wij nemen al het werk uit handen!

✓ In eigen brievenbus

Zelf niet de gelegenheid om de cadeaubon persoonlijk te overhandigen? Geen probleem, wij kunnen iedere cadeaubon separaat versturen, dus ieder personeelslid kan de cadeaubon op zijn of haar eigen adres ontvangen.

✓ Betaling op factuur

Bij een grote order kunnen wij ons goed voorstellen dat het handiger is om op factuur te betalen, dit vinden wij helemaal geen probleem. De betalingstermijn die wij hiervoor hanteren is 10 werkdagen.

✓ Persoonlijk cadeau, maar toch zelf kiezen

Wij verkopen onder andere een algemene cadeaubon met een zelf te kiezen waarde, waardoor de ontvanger zelf kan kiezen uit ons brede assortiment. Doordat de cadeaubon gepersonaliseerd kan worden, kun je toch een persoonlijke touch meegeven, maar tegelijkertijd hoef je niet de keuze te maken of je je personeel uit het vliegtuig laat springen of bijvoorbeeld laat genieten van een high tea op het SS Rotterdam.

Zoek in alle Cadeaus >

Informatie aanvragen?

Voor een persoonlijk advies, een offerte en iedere zakelijke vraag staan Corine en Marian voor je klaar!

E. zakelijk@surprisefactory.eu 
T. 010 - 458 58 10

Van relatiegeschenk tot jubileumcadeau…

Bij SurpriseFactory ben je aan het juiste adres voor alle zakelijke cadeaus.
Van een verjaardagscadeau voor een collega tot 1000 cadeaubonnen voor een Joint Promotion.

Cadeau voor medewerkers

Een persoonlijk cadeau kan ervoor zorgen dat je werknemer erkenning ook voelt, aangezien je als werkgever moeite hebt gedaan voor het cadeau. Hier ligt dus zeker een kans voor de werkgever, die relatief eenvoudig opgepakt kan worden bij SurpriseFactory! Of het nu 1 of 1000 cadeaubonnen zijn die je wilt weggeven: ze kunnen per stuk gepersonaliseerd worden en al wil je 1000 verschillende cadeaubonnen, voor ons is het geen probleem.

Keuzecadeau met een thema

Overnachten in een vliegtuig, dineren op 135 m. hoogte, racen op het circuit of een romantisch fluisterarrangement? Het kan allemaal, maar welke kies je nu? De één gaat graag een weekendje weg en de ander maak je blij met flyboarden. Dé oplossing is een algemene cadeaubon met een thema: een bijzondere overnachting naar keuze, een origineel diner naar keuze, een avontuur naar keuze of een romantische belevenis naar keuze!

Cadeau collage met Kok

Relatiegeschenken

Er weleens aan gedacht om een goede zakelijke relatie te verrassen? Juist een geschenk wat "out of the box" is bedacht wordt door velen meer gewaardeerd. Geef de ontvanger zelf de keuze uit 1 van de vele belevenissen op onze website door middel van een algemene cadeaubon. Of laat je zakenpartner genieten van bijvoorbeeld een Dinnercruise door Amsterdam.

Skydiven zakelijk

Incentive

Van plan om werknemers te gaan belonen voor het behalen van de targets? Of misschien een leuke motivator om de targets juist te gaan halen? Neem gerust contact met ons op zodat wij je verder kunnen helpen.


Man met cadeau

Jubileum cadeau voor werknemer

Een vaste kracht is voor een bedrijf van onschatbare waarde en dit wil je als werkgever ook laten zien. Tegenwoordig komt het steeds minder voor dat een medewerker 12,5 jaar, 25 jaar, of zelfs 40 jaar in dienst is. Maar gelukkig kan wel vaak het 5-jarig dienstverband gevierd worden. Het effect van het in het zonnetje zetten van een werknemer met een jubileum gaat verder dan je zou denken. Niet alleen de desbetreffende werknemer voelt zich gewaardeerd, maar het laat ook aan de andere werknemers zien hoe men binnen het bedrijf gewaardeerd wordt.

Huwelijk werknemer

Huwelijkscadeau voor een medewerker

En ja hoor... nadat je werknemer een paar dagen van tevoren al vrij heeft genomen, is het nu dan zover dat hij of zij het ja-woord gaat geven. En of je nu een huwelijks ABC op gaat voeren of liever op gepaste afstand van de dansvloer blijft: het wordt gewaardeerd dat je als werkgever op het feestje aanwezig bent. En voor romantische cadeaus ben je bij ons op het juiste adres! Wat dacht je van 'beleef opnieuw je huwelijksnacht', een super leuk en romantisch weekendje weg. Of een diner in het kleinste kasteeltje van Nederland!

Verjaardagscadeau collega's

Verjaardagscadeau "van de Baas"

Er wordt een heerlijk gebakje op je bureau gezet en het zweet breekt je uit: waaraan heb je dit te danken... zou die leuke werknemer jarig zijn (geweest)? Probeer hier als werkgever toch op te letten, want het is een belangrijke blijk van waardering om voorbereid te zijn op een verjaardag. Hierbij is vaak het ludieke van een cadeau vele malen belangrijker dan de waarde. Wat denk je er van die sportieveling te laten blokarten, of die zoetekauw een High Chocolate cadeau te geven? Gegarandeerd een schot in de roos!

Kerst bedrijven

Kerstgeschenken

Hét moment waarop iedere werknemer wel een cadeautje verdient is bij uitstek Kerstmis. Een kerstcadeau voor je personeel is ook een mooi moment om terug te blikken op het afgelopen jaar en te motiveren voor het komende jaar. Een korte tekst op de cadeaubon zegt vaak al heel veel voor de ontvanger, dus te mooi om deze kans te laten liggen! Je kunt hierbij kiezen voor een algemene cadeaubon met diverse waardes, maar bijvoorbeeld ook voor een workshop zelf whisky maken.