Cadeau voor Collega - TOP 10

Afscheidscadeau voor collega, of bij Jubileum, Verjaardag, Huwelijk, ...

Vanaf 10,00

Wil je iemand ECHT verrassen, maar vind je het lastig de juiste keuze te maken? Met deze cadeaubon kan de ontvanger zelf een keuze maken. Van Zweefvliegen tot lekker UIT-eten... De cheque is er van 10 tot 250 euro. Dat bedrag kan besteed worden aan ALLE belevenissen op SurpriseFactory.nl.

... () Meer informatie >
€ 39,50
voor 2 personen

Ervaar een Rotterdamse ochtend op 100 meter hoogte, met deze unieke brunch op de Euromast! Terwijl Rotterdam op de achtergrond ontwaakt, genieten jullie van croissantjes, jus d'orange, vers fruit en nog veel meer.

... (De Euromast in Rotterdam) Meer informatie >
€ 33,50
p.p.

Ontdek de Gouden Eeuw vanaf de Amsterdamse grachten. Een unieke rondvaart die je mee neemt langs bijzondere locaties, die verbonden zijn met het Rijksmuseum. Na de rondvaart mag een bezoek aan de schitterende kunstwerken natuurlijk niet ontbreken, dus op naar het Rijksmuseum!

... (Amsterdam, Noord-Holland) Meer informatie >
€ 65,00
voor 2 personen

Gezellig bijpraten is leuk... maar dan wel in stijl! In The Penthouse, het hoogste restaurant van Nederland wordt een uitgebreide High Tea geserveerd. Een feestelijk welkom met een glas cava en daarna genieten van lekkere hapjes en een fantastisch uitzicht over Den Haag!

... (Den Haag, Zuid-Holland) Meer informatie >
€ 299,00
p.p.

Racen op het circuit is voor velen een droom. Deze complete racedag op Circuit Zandvoort is dan ook dé manier om je een dag lang een echte coureur te voelen! Van zelf rijden in een formulewagen tot meerijden met ervaren coureurs, je gaat het allemaal beleven!

... (Circuit Park Zandvoort) Meer informatie >
€ 49,00
voor 2 personen

In de gezellige Oude Haven staat een heerlijk 3-gangen diner voor jullie klaar. Maar dat is niet alles! Deze avond staat bol van muziek en interactie. Een waanzinnig leuke dinnershow, waarbij het zeker niet verplicht is om stil te zitten!

... (Oude Haven, Rotterdam) Meer informatie >
  • Feestelijk verpakt
  • Direct geleverd
  • Hoge klanttevredenheid
€ 43,00
voor 2 personen

Geniet van een heerlijke Royal High Tea op hét vlaggenschip: ss Rotterdam. In de Captains Lounge wordt voor jullie een High Tea geserveerd, waarbij het jullie op deze middag aan niets zal ontbreken!

... (Rotterdam, Zuid-Holland) Meer informatie >
€ 75,00
voor 2 personen

Het Kurhaus Hotel is al sinds 1818 een begrip en niet alleen als imposant gebouw, maar vooral ook door de bijzondere en beroemde gasten. Het hotel heeft ook een super locatie... direct aan het strand! U kunt heerlijk genieten van een 3-gangen diner in een wel heel speciale ambiance.

... (Scheveningen) Meer informatie >
Naar alle originele cadeaus >>

Cadeau geven aan een collega

Gaat het om een afscheidscadeau voor een collega, is je collega jarig, 5 of 10 jaar bij de zaak, of is er een feestje ter ere van een huwelijk? Eigenlijk geven we in de loop der tijd wat cadeautjes aan onze collega's. En terecht natuurlijk, je ziet je collega's vaak meer dan je eigen partner thuis!

Maar een cadeau voor een collega vinden is over het algemeen wel een uitdaging. Je moet je aan een bepaald budget houden, maar je wilt niet met een afgezaagde envelop aankomen... Tenzij de envelop een leuke inhoud heeft natuurlijk!

Een cadeaubon voor een belevenis is een envelop met inhoud die wél welkom is. En met een persoonlijke tekst maak je er een heel persoonlijk cadeau van.


Heb je een zakelijke vraag? Mail ons via zakelijk@surprisefactory.eu en wij helpen je graag verder.