Cadeau voor Collega - TOP 10

Afscheidscadeau voor collega, of bij Jubileum, Verjaardag, Huwelijk, ...

Vanaf 10,00

Wil je iemand ECHT verrassen, maar vind je het lastig de juiste keuze te maken? Met deze cadeaubon kan de ontvanger zelf een keuze maken. Van Zweefvliegen tot lekker UIT-eten... De cheque is er van 10 tot 250 euro. Dat bedrag kan besteed worden aan ALLE belevenissen op SurpriseFactory.nl.

... () Meer over dit cadeau
  • Feestelijk verpakt
  • Direct geleverd
  • Hoge klanttevredenheid
€ 75,00
voor 2 personen

Het Kurhaus Hotel is al sinds 1818 een begrip en niet alleen als imposant gebouw, maar vooral ook door de bijzondere en beroemde gasten. Het hotel heeft ook een super locatie... direct aan het strand! U kunt heerlijk genieten van een 3-gangen diner in een wel heel speciale ambiance.

... (Scheveningen) Meer over dit cadeau
Naar alle originele cadeaus >>

Cadeau geven aan een collega

Gaat het om een afscheidscadeau voor een collega, is je collega jarig, 5 of 10 jaar bij de zaak, of is er een feestje ter ere van een huwelijk? Eigenlijk geven we in de loop der tijd wat cadeautjes aan onze collega's. En terecht natuurlijk, je ziet je collega's vaak meer dan je eigen partner thuis!

Maar een cadeau voor een collega vinden is over het algemeen wel een uitdaging. Je moet je aan een bepaald budget houden, maar je wilt niet met een afgezaagde envelop aankomen... Tenzij de envelop een leuke inhoud heeft natuurlijk!

Een cadeaubon voor een belevenis is een envelop met inhoud die wél welkom is. En met een persoonlijke tekst maak je er een heel persoonlijk cadeau van.


Heb je een zakelijke vraag? Mail ons via zakelijk@surprisefactory.eu en wij helpen je graag verder.