TOP 10 Culinair Cadeau

De leukste Diner cadeaus en culinaire uitjes!

€ 180,00
voor 2 personen

Samen genieten van een romantische avond op grote hoogte, met tienduizenden lichtjes op de achtergrond. Dineren op de Euromast is al een beleving op zich, maar dit uitgebreide diner met alles erop en eraan zorgt voor een onvergetelijke avond!

... (De Euromast in Rotterdam) Meer informatie >
€ 127,50
voor 2 personen

Het wereldberoemde Italiaanse restaurant "Pasta e basta!" met zingende bediening, een uniek menu samengesteld door Ron Blaauw en mooie wijnen in het hartje van Amsterdam. Behalve dat de bediening 'bloedstollend' mooi zingt, brengen ze u ook in Italiaanse sferen!

... (Amsterdam) Meer informatie >
€ 65,00
voor 2 personen

Ga heerlijk plonzen en daarna super lekker eten... Waar kan dat beter dan bij Preston Palace?! Onbeperkt genieten van alle faciliteiten in het subtropisch zwem- en saunaparadijs én heerlijk dineren in Kiprestaurant De Piri Piri.

... (Almelo, Overijssel) Meer informatie >
€ 49,00
voor 2 personen

In de gezellige Oude Haven staat een heerlijk 3-gangen diner voor jullie klaar. Maar dat is niet alles! Deze avond staat bol van muziek en interactie. Een waanzinnig leuke dinnershow, waarbij het zeker niet verplicht is om stil te zitten!

... (Oude Haven, Rotterdam) Meer informatie >
€ 82,00
voor 2 personen

Geniet van een wel heel bijzonder avondje uit: de saturday night cruise! Tijdens deze sfeervolle avondcruise op de Maas geniet u van een uitgebreid diner. Elke maand heeft de cruise een ander thema en wordt het diner aangepast... Laat u verrassen!

... (Maastricht, Limburg) Meer informatie >
  • Feestelijk verpakt
  • Direct geleverd
  • Hoge klanttevredenheid
€ 298,00
voor 2 personen

Oude tijden herleven in dit rijdende treinrestaurant. Aan boord is het genieten van een uitgebreid diner, lunch of brunch, samengesteld door niemand minder dan topchef Julius Jaspers. Ga samen voor een wel heel bijzondere ervaring!

... (Vanaf Amsterdam CS) Meer informatie >
€ 75,00
voor 2 personen

Het Kurhaus Hotel is al sinds 1818 een begrip en niet alleen als imposant gebouw, maar vooral ook door de bijzondere en beroemde gasten. Het hotel heeft ook een super locatie... direct aan het strand! U kunt heerlijk genieten van een 3-gangen diner in een wel heel speciale ambiance.

... (Scheveningen) Meer informatie >
€ 149,00
voor 2 personen

Een avondje gezellig uit eten kan eigenlijk overal, maar wat dacht je van een diner op 135 meter hoogte? Hoger dan het restaurant in de Eiffeltoren en zélfs hoger dan het Vrijheidsbeeld in New York. Dat wordt genieten van heerlijke gerechten, de sfeervolle ambiance én een spectaculair uitzicht!

... (Den Haag, Zuid-Holland) Meer informatie >
Naar alle originele cadeaus >>

Origineel Diner Cadeau of ...


Geef eens een origineel culinair cadeau. Op SurpriseFactory vind je etentjes op hele bijzondere locaties. Maar ook een proeverij, een picknickarrangement of een high tea op een unieke plek vind je hier.

De leukste culinaire arrangementen hebben we verzameld in de TOP 10. Je hoeft heus geen fijnproever te zijn, als je maar geniet!