Cadeautips voor de Dierenliefhebber

Dierencadeaus

Cadeaus voor een echte dierenliefhebber...

TOP 10

€ 89,50
p.p.

In de prachtige Limburgse natuur kunt u een sledehondentocht maken. U maakt kennis met Siberische husky's en u wordt door deze honden meegetrokken voor een mooie tocht door de bossen. Een unieke ervaring om nooit meer te vergeten!

... (Koningslust, Limburg) Meer informatie >
€ 25,65
voor 2 personen

Bezoek nu de enige kamelenmelkerij in Europa! Door middel van een presentatie en een rondleiding leert u meer over de kameel en de melkerij. Bekijken, aaien en voeren; alles is mogelijk. U kunt ook zelf de kamelenmelk proeven en na afloop krijgt u nog een leuk presentje mee!

... (Berlicum, Noord-Brabant) Meer informatie >
€ 99,00
voor 2 personen

Geniet van een onvergetelijke overnachting in het midden van een ezelweide. U verblijft in een schitterend huisje met een prachtig omheind terras. De volgende ochtend kunt u genieten van een heerlijk ontbijt, kijkend naar de ezels!

... (Groeningen, Noord-Brabant ) Meer informatie >
€ 50,00
p.p.

Mysterieuze herfst- en winteravonden; het wordt eerder donker en de natuur gaat slapen. De uilen hebben het rijk alleen.Tijdens deze workshop wordt u door ervaren valkeniers begeleid in de omgang met verschillende soorten uilen. Hoogtepunt van de avond: u gaat zelf met de uilen vliegen!

... (Berkel en Rodenrijs of Larum (BE)) Meer informatie >
€ 119,00
voor 2 personen

Ga op ontdekkingsreis in Safaripark Beekse Bergen en overnacht in het gezellige Brabant. Op unieke wijze ontmoet u zo'n 1.500 dieren. U beleeft spannende avonturen waarbij de rangers u interessante weetjes vertellen! Na een heerlijke overnachting staat er een ontbijt voor u klaar.

... (Hilvarenbeek, Noord-Brabant) Meer informatie >
€ 15,00
p.p.

Ontdek de nieuwe manier van actief wildspotten: safari-joggen! Onder leiding van een ervaren gids gaat u door de mooiste gebieden van de Veluwe joggen. Tijdens de schemering is de kans op wildspot het grootst. Ervaar op sportieve manier de natuur!

... (De Veluwe, Gelderland) Meer informatie >
  • Feestelijk verpakt
  • Direct geleverd
  • Hoge klanttevredenheid
€ 65,00
voor 2 personen

Ezels staan bekend om hun koppige karakter. Is dit echt zo? Laat u tijdens deze ezeltocht verrassen door hun rustige, liefdevolle karakter. Onderweg komt u genoeg mooie plekjes tegen waar u kunt genieten van de heerlijke picknick uit de manden die de ezel draagt.

... (Zelhem, Gelderland) Meer informatie >