Examencadeau - TOP 10

Hoera geslaagd! Examen, rijbewijs, of... De allerleukste examencadeaus

€ 50,00
p.p.

Maak kennis met de fascinerende wereld van het vliegen en word zelf de piloot. Na ontvangst op vliegveld Teuge en een korte briefing gaat u onder begeleiding van uw instructeur zelf een vliegtuig besturen. Na afloop ontvangt u een vliegdiploma ter herinnering.

... (Teuge, Gelderland) Meer over dit cadeau
€ 29,50
p.p.

Zou je wel eens willen ervaren hoe het voelt om met hoge snelheid over een circuit te scheuren? Dat kan nu, in full-motion Virtual Reality! De bewegende race simulator met VR bril geeft jou de kans om met gierende banden over het circuit te racen.

... (Almere Buiten, Flevoland) Meer over dit cadeau
€ 119,00
p.p.

Altijd al fan geweest van ouderwetse films en filmsterren uit Hollywood? Dan is dit uw kans om zelf in de huid te kruipen van een filmster. De visagie en styling wordt helemaal voor u verzorgd. U beleeft het allemaal in een prachtige zwart-wit fotoshoot, geheel in de ouderwetse Hollywoodstijl!

... (Geesteren, Gelderland) Meer over dit cadeau
  • Feestelijk verpakt
  • Direct geleverd
  • Hoge klanttevredenheid
€ 65,00
voor 2 personen

Ga heerlijk plonzen en daarna super lekker eten... Waar kan dat beter dan bij Preston Palace?! Onbeperkt genieten van alle faciliteiten in het subtropisch zwem- en saunaparadijs én heerlijk dineren in Kiprestaurant De Piri Piri.

... (Almelo, Overijssel) Meer over dit cadeau
€ 74,50
p.p.

Beleef nu het ultieme gevoel van een skydive maar dan indoor. Hierbij hoef je geen sprong uit een vliegtuig te maken. Je zweeft op de kracht van de wind. Ervaar nu hoe het is om je armen te spreiden en.... te vliegen!

... (Roosendaal) Meer over dit cadeau
€ 35,00
voor 2 personen

Warme chocolademelk, bonbons, taartjes, sandwiches... een waar chocolade paradijs! Geniet samen van een "High Chocolate". Je hebt de keuze uit verschillende grote steden, dus je kunt er ook nog eens een leuk dagje-uit van maken!

... (Zie omschrijving) Meer over dit cadeau
Naar alle originele cadeaus >>

Hoera geslaagd!
Geef een onvergetelijk cadeau.

Wat een mijlpaal: Je zoon of dochter is geslaagd voor het examen! Dat verdient een onvergetelijk cadeau. Hier hebben wij de leukste examencadeaus verzameld.

Cadeaus om even lekker te relaxen en leuke dingen te gaan doen na alle inspanningen. 
Blokarten op het strand of zwemmen bij Preston Palace. Of maak het cadeau letterlijk onvergetelijk met een glamour fotoshoot!

Veel plezier!

> Ga naar TOP 10 voor Tieners & Jongeren