Examencadeau - TOP 10

Hoera geslaagd! Examen, rijbewijs, of... De allerleukste examencadeaus

€ 32,50
voor 2 personen

Warme chocolademelk, bonbons, taartjes, sandwiches... een waar chocolade paradijs! Geniet samen van een "High Chocolate". Je hebt de keuze uit verschillende grote steden, dus je kunt er ook nog eens een leuk dagje-uit van maken!

... (Zie omschrijving) Meer informatie >
  • Feestelijk verpakt
  • Direct geleverd
  • Hoge klanttevredenheid
€ 65,00
voor 2 personen

Gezellig bijpraten is leuk... maar dan wel in stijl! In The Penthouse, het hoogste restaurant van Nederland wordt een uitgebreide High Tea geserveerd. Een feestelijk welkom met een glas cava en daarna genieten van lekkere hapjes en een fantastisch uitzicht over Den Haag!

... (Den Haag, Zuid-Holland) Meer informatie >
€ 40,00
p.p.

Zelf te vliegen is een droom van velen. U heeft nu de kans om met een ervaren instructeur een duo-vlucht te maken. Het enige dat u moet doen is een paar passen lopen tijdens de start en de landing en genieten van de vrijheid, rust en een uniek uitzicht! Locatie: Utrecht en Brabant.

... (Moergestel, Noord-Brabant of Houten, Utrecht) Meer informatie >
Naar alle originele cadeaus >>

Hoera geslaagd!
Geef een onvergetelijk cadeau.


Wat een mijlpaal: Je zoon of dochter is geslaagd voor het examen! Dat verdient een onvergetelijk cadeau. Hier hebben wij de leukste examencadeaus verzameld.

Cadeaus om even lekker te relaxen en leuke dingen te gaan doen na alle inspanningen. 
Blokarten op het strand of zwemmen bij Preston Palace. Of maak het cadeau letterlijk onvergetelijk met een glamour fotoshoot!

Veel plezier!