Unieke cadeaus...

met een herfst tintje!

€ 50,00
p.p.

Mysterieuze herfst- en winteravonden; het wordt eerder donker en de natuur gaat slapen. De uilen hebben het rijk alleen.Tijdens deze workshop wordt u door ervaren valkeniers begeleid in de omgang met verschillende soorten uilen. Hoogtepunt van de avond: u gaat zelf met de uilen vliegen!

... (Berkel en Rodenrijs of Larum (BE)) Meer informatie >
€ 99,00
voor 2 personen

Heeft u altijd al eens dat gevoel van de prehistorie willen ervaren? Tussen de vellen leer door en langs de leemmuur komt u in de Hunebedslaapkamer, waar u onder een grote deksteen slaapt op een groot rond bed.

... (Stadskanaal) Meer informatie >
€ 89,50
p.p.

In de prachtige Limburgse natuur kunt u een sledehondentocht maken. U maakt kennis met Siberische husky's en u wordt door deze honden meegetrokken voor een mooie tocht door de bossen. Een unieke ervaring om nooit meer te vergeten!

... (Koningslust, Limburg) Meer informatie >
€ 60,00
p.p.

Ga eens 2 uurtjes ervaren wat er gebeurt als uw auto in de slip raakt! U maakt gebruik van instructie-auto's welke zijn voorzien van speciale aanpassingen. Zo kunt u bijvoorbeeld ervaren wat het verschil is in het gedrag van de auto tussen wel en geen gebruik van ABS.

... (Etten-Leur, Noord-Brabant ) Meer informatie >
€ 24,50
p.p.

Tijdens deze unieke proeverij gaat u truffel zien, voelen, ruiken en proeven. U gaat de verschillen ervaren tussen de smaken van witte- en zwarte truffel in diverse "mouth teasers". Dit geserveerd met een goed glas wijn. Aan het einde van deze experience krijgt u het kookboekje "VoorTRUFFELijk" mee naar huis.

... ('s Hertogenbosch, Noord-Brabant) Meer informatie >
€ 74,50
p.p.

Beleef nu het ultieme gevoel van een skydive maar dan indoor. Hierbij hoef je geen sprong uit een vliegtuig te maken. Je zweeft op de kracht van de wind. Ervaar nu hoe het is om je armen te spreiden en.... te vliegen!

... (Roosendaal) Meer informatie >
€ 150,00
voor 2 personen

Laat u verrassen en geniet van alle comfort in het verborgen huis. Het huis ziet er van buiten uit als een vervallen plaggenhut, maar schijn bedriegt! Samen knus bij de open haard of genieten van een romantische film in uw eigen bioscoop is allemaal mogelijk in het "Hidden House"!

... (Uffelte, Drenthe) Meer informatie >
  • Feestelijk verpakt
  • Direct geleverd
  • Hoge klanttevredenheid
€ 21,95
p.p.

Deze uitgebreide proeverij begint met een rondleiding door de eeuwenoude wijnkelders, de stadswijngaard en de schitterende proeflokalen. Proef onder begeleiding van een wijnexpert 6 heerlijke wijnen en geniet van luxe kaassoorten die perfect aansluiten bij de wijn!

... (Maastricht, Limburg) Meer informatie >