Geef het bruidspaar een onvergetelijk huwelijkscadeau!

Op deze onvergetelijke huwelijksdag verdient het bruidspaar een onvergetelijk huwelijkscadeau! Geef een super romantisch etentje, of een unieke overnachting cadeau. Dan kunnen ze de huwelijksnacht nog eens dunnetjes overdoen...

  • ✓ Gratis gepersonaliseerd
  • ✓ Een héél jaar geldig
  • ✓ Direct geleverd & Laagste prijsgarantie
Romantisch huwelijkscadeau kanovaren

Het leukste Huwelijkscadeau...

Het leukste huwelijkscadeau... geef jij natuurlijk! Want hoe kun je een bruidspaar blij maken als ze al zoveel trouwcadeaus krijgen? Wij zijn ervan overtuigd dat je met een origineel huwelijkscadeau het bruidspaar helemaal blij gaat maken. Een suggestie van onze kant? Laat als huwelijkscadeau het bruidspaar Romantisch kanovaren by night! Wedden dat ze hier nog lange tijd over na zullen praten?!

Zelf trouwringen maken

Huwelijksjubileum

Hoe bijzonder is het als er in je omgeving een huwelijksjubileum plaatsvindt. Opa's en oma's die een jubileum van 50 jaar huwelijk vieren krijgen natuurlijk weer een ander huwelijkscadeau dan je oudere broer die alweer zijn 12,5 jarig huwelijksjubileum viert. Maar of het bruidspaar nu 12,5, 25, 30 of 40 jaar getrouwd is: wij vinden het allemaal heel speciaal! Om dit in stijl te vieren zouden wij het paar een super chique diner in het Kurhaus geven.

Romantische huwelijksnacht

Laten we de Huwelijksnacht overdoen

Uit onderzoek is gebleken dat meer dan de helft van de "newly weds" geen wilde huwelijksnacht heeft. Vaak valt de bruidegom dronken in slaap maar ook de bruidjes laten weleens verstek gaan omdat ze te moe zijn. Des te origineler om een cadeaubon te geven waar het pasgestrouwde stel de huwelijksnacht over kan doen! Het arrangement "Beleef opnieuw uw huwelijksnacht" heeft alle ingrediënten om de huwelijksnacht nog beter te gaan beleven.

Jong bruidspaar

Huwelijkscadeau voor de wittebroodsweken

Na het huwelijk mag het bruidspaar genieten van 6 wittebroodsweken. 6 Weken met z'n tweetjes, zonder visite, familie, etc. Maar 6 weken naast elkaar op de bank is misschien wat eentonig. Geef het bruidspaar daarom een leuk cadeau om te doen! Lekker met z'n tweetjes er op uit, en heerlijk genieten van elkaar! In de categorie "Super romantisch" vind je vast en zeker het perfecte huwelijkscadeau.