Geef het bruidspaar een onvergetelijk cadeau!

Op deze onvergetelijke huwelijksdag verdient het bruidspaar een onvergetelijk huwelijkscadeau! Geef een super romantisch etentje, of een unieke overnachting cadeau. Dan kunnen ze de huwelijksnacht nog eens dunnetjes overdoen...

  • ✓ Gratis gepersonaliseerd
  • ✓ Een héél jaar geldig
  • ✓ Direct geleverd & Laagste prijsgarantie

Huwelijkscadeau voor de wittebroodsweken

Na het huwelijk mag het bruidspaar genieten van 6 wittebroodsweken. 6 Weken met z'n tweetjes, zonder visite, familie, etc. Maar 6 weken naast elkaar op de bank is misschien wat eentonig. Geef het bruidspaar daarom een leuk cadeau om te doen! Lekker met z'n tweetjes er op uit, en heerlijk genieten van elkaar! In de categorie "Super romantisch" vind je vast en zeker het perfecte huwelijkscadeau.

Meest romantische huwelijksnacht

Een tweede huwelijksnacht

Uit onderzoek is gebleken dat meer dan de helft van de "newly weds" geen wilde huwelijksnacht heeft. Vaak valt de bruidegom dronken in slaap maar ook de bruidjes laten weleens verstek gaan omdat ze te moe zijn. Des te origineler om een cadeaubon te geven waar het pasgestrouwde stel de huwelijksnacht over kan doen! Het arrangement "Beleef opnieuw uw huwelijksnacht" heeft alle ingrediënten om de huwelijksnacht nog beter te gaan beleven.

Huwelijksnacht als ultiem huwelijkscadeau

Het ultieme einde van een huwelijksdag

Als je denkt aan een huwelijksdag denk je vaak ook aan de huwelijksnacht. Een mooie hotelsuite, na afloop van een enerverende dag met alle vrienden en familie, staat bij menig bruidspaar hoog op het verlanglijstje. Samen onder het genot van een glas bubbels de dag nog even doornemen en proosten op een gelukkige toekomst samen. Als je weet waar het huwelijk en het huwelijksfeest gaat plaatsvinden, kan er al gezocht worden naar een perfecte bruidssuite. Ook leuk om een bruidspaar te verrassen en hun een huwelijksnacht cadeau te geven. De meeste hotels hebben de beschikking over 1 of meerdere bruidssuites; welke meestal wat ruimer en luxer zijn ingericht, vaak voorzien van een bubbelbad en waar soms heerlijke lekkernijen en een fles champagne klaar staan.

Romantiek bij huwelijk

Samen of juist apart?

Mensen die gaan trouwen, hebben meestal wel een lijstje met wensen voor huwelijkscadeaus. Dat zijn vaak gezamenlijke cadeaus, zoals servies, huishoudelijke apparaten of een bijdrage voor de tuin. Maar waarom zou je de bruid en bruidegom samen één cadeau geven?

Een huwelijkscadeau kan natuurlijk net zo goed uit twee delen bestaan: een doe-cadeau voor hem en een doe-cadeau voor haar.

Romantische huwelijkscadeaus

Een envelop met inhoud

Op de uitnodiging voor de trouwdag zie je vaak de afbeelding van een envelopje staan. Het bruidspaar wil graag een envelop met inhoud, omdat ze voor iets sparen. Natuurlijk kun je geld in een envelop doen, maar je kunt het ook op een aparte manier geven. Bijvoorbeeld door van de briefjes of muntjes iets anders te maken. Muntjes op een stuk karton plakken, in de vorm van een woord en dat inlijsten. Of briefjes op een speciale manier vouwen en er zo een dier van maken.

Geef je toch liever iets anders dan geld? Geef dan een envelop met andere inhoud, namelijk een cadeaubon voor een doe-cadeau.

Zelf trouwringen maken

Het cadeau a-b-c

Geliefd en verguisd: de optredens tijdens de trouwfeesten. Soms zijn ze goed, maar soms niet om aan te horen en duren ze ook nog eens te lang. Wil je toch een stukje doen en zoek je nog naar een originele invulling? Maak dan een cadeau a-b-c. Niet alle letters komen langs, alleen die letters die samen het woord van jouw cadeau vormen. Voor de uitleg plak je er nog wat letters aan vast, zodat het bruidspaar begrijpt dat je hun cadeau bezingt.