Iemand verrassen met een nachtje weg?

Vind hier de meest originele overnachtingen!

€ 109,00
p.p.

Stap aan boord van de ferry voor een zorgeloze overtocht naar Londen. Na een gezellige avond en heerlijke overnachting is het tijd om Londen te gaan ontdekken! Bezoek de leukste bezienswaardigheden in deze bruisende stad en in de avond ga je weer aan boord voor de terugreis.

... (Vanaf Hoek van Holland) Meer informatie >
€ 95,00
voor 2 personen

Omgeven door mooie natuurgebieden is deze Bed and Breakfast een heerlijke plek om te vertoeven. En, het is niet zomaar een B&B, het is een 19e eeuwse molen! De Witte Molen ligt in het Duitse plaatsje Kranenburg, slechts 10 km. van Nijmegen.

... (Kranenburg, Duitsland) Meer informatie >
  • Feestelijk verpakt
  • Direct geleverd
  • Hoge klanttevredenheid
€ 150,00
voor 2 personen

Laat u verrassen en geniet van alle comfort in het verborgen huis. Het huis ziet er van buiten uit als een vervallen plaggenhut, maar schijn bedriegt! Samen knus bij de open haard of genieten van een romantische film in uw eigen bioscoop is allemaal mogelijk in het "Hidden House"!

... (Uffelte, Drenthe) Meer informatie >
€ 549,00
voor 2 personen

Dit arrangement is een en al luxe, romantiek en culinair genieten. In Monnickendam, vlakbij Amsterdam en Volendam, ligt Hotel Posthoorn. Hier gaan jullie 3 dagen verblijven en ook nog eens uitgebreid dineren in Restaurant Posthoorn. Een uniek diner op Michelinster niveau!

... (Monnickendam, Noord-Holland) Meer informatie >
€ 138,00
voor 2 personen

Bezoek samen het park waar sprookjes tot leven komen! En dat niet alleen, want bij dit arrangement is ook nog eens een heerlijke overnachting inbegrepen. Jullie verblijven in een comfortabele kamer en in de ochtend geniet je van een uitgebreid ontbijtbuffet.

... (Amrâth Hotel Brabant) Meer informatie >
Naar alle originele cadeaus >>

Bijzondere overnachtingen

Op zoek naar een unieke locatie voor een overnachting? Die vindt u hier gegarandeerd. Zeker wanneer je een nachtje weg cadeau wilt geven, is de verrassing extra groot wanneer je voor een unieke locatie kiest. Zo wordt je overnachting een ware belevenis. 

Leuker natuurlijk nog om zelf ook van deze bijzondere overnachting te genieten. Dus verras je partner en geef een overnachting voor 2 personen cadeau.

Slapen in een bedstee, in een stro-iglo of onder de sterren? Wij kunnen eigenlijk niet kiezen tussen al deze originele overnachtingen. De TOP 10 vind je hiernaast.

Slaap lekker!