Originele Sinterklaascadeaus

Een origineel sinterklaascadeautje vind je zeker bij SurpriseFactory. Want wij zijn specialist in Verrassen. Zoek je voor 5 december (Pakjesavond) iets geks en grappigs, of schuilt er een romantische Sint in jou?

  • ✓ Gratis gepersonaliseerd
  • ✓ Een héél jaar geldig
  • ✓ Direct geleverd & Laagste prijsgarantie
Pakjesavond

Sinterklaas 2017

Ben je zoet of stout geweest dit dit jaar? Ach, de Sint heeft heus wel iets leuks in petto. En de Sinterklaas in jou? Is hij in een Romantische, of in een gekke bui? We helpen Sint een beetje op weg: De leukste Sinterklaas cadeautjes vind je in de Sinterklaas Cadeau TOP 10. Dan wordt het in ieder geval een verrassende pakjesavond!

Sinterklaas Chocolade fondue

Lekkerste Sinterklaascadeau... chocoladefondue!

Wat voor leuk sinterklaascadeau gaat Sint jou dit jaar geven? Lees onderstaand gedicht en je weet wat voor sinterklaascadeau jij gaat beleven! Sint liep over de daken, en wat liet jij het jezelf smaken. Wat een lekkere chocolade zit jij weer te eten, ook al heb je daarna weer last van je geweten. Maar de Sint wil nu eens zeggen dat je mooi bent zoals je bent en daarom word je dit jaar eens lekker verwend.

Rondleiding door De Kuip cadeau

De Sint geeft jou een rondleiding door de Kuip cadeau!

De Sint weet dat bij de fans van Feyenoord, de enige echte Kuip hoort. Een rondleiding door de spelerstunnel en vele andere unieke plekken... deze dag staat u aan de andere kant van de dranghekken. Bent u ook nieuwsgierig naar dit stadion met zijn verhaal? De gids vertelt het u allemaal!

Blokarten sint cadeau

Sinterklaas geeft jou... blokarting cadeau!

Om Sint en Piet een idee te geven, staan hieronder verschillende cadeaus beschreven. Verras de ontvanger met een leuke belevenis en een spreuk en hij/zij vindt het cadeau zeker weten leuk! In het begin moet je waarschijnlijk even rustig opstarten, maar daarna is het vol gas blokarten. Een uur lang lekker in het zand, zo race je keihard over het strand. Met veel snelheid en wat wind, weet de Sint zeker dat jij dit super vindt!

Dagje wellness

Sinterklaas geeft jou... wellness cadeau!

Heerlijk avondje is gekomen... De Sint laat je hiermee even volledig wegdromen! Een avondje in de Hoogste Sauna met zwembad, sauna en whirlpool. Alles aanwezig voor een super relaxed gevoel! Geniet maar eens lekker een hele dag, de Sint ziet graag jouw stralende lach!