Cadeautips voor een fantastisch verjaardagscadeau

Wil jij het beste verjaardagscadeau geven? Geef dan iets leuks om te doen cadeau! Dit is een onvergetelijk cadeau voor hem en/of haar. Op SurpriseFactory staan 101 mogelijkheden om een origineel verjaardagscadeau te geven.

  • ✓ Gratis gepersonaliseerd
  • ✓ Een héél jaar geldig
  • ✓ Direct geleverd & Laagste prijsgarantie
Sky diven

Actief verjaardagscadeau!

Sommige mensen kun je niet blijer maken dan met een uitdagend en actief verjaardagscadeau. Mountainbiken door de bossen, zelf een vliegtuig besturen, blokarten over het strand, paragliden of skydiven zijn slechts een greep uit de vele mogelijkheden om iemand te verrassen met een spectaculair cadeau. Gelukkig zijn er in Nederland steeds meer locaties waar deze activiteiten aangeboden worden en ook het aanbod wordt steeds uitgebreider. Daardoor kun je zelfs iemand die al heel veel extreme dingen heeft gedaan versteld doen staan.

50 jaar: Sarah

Ga maar eens kijken voor een echte "Sarah pop" en je ziet eigenlijk alleen maar een bijna bejaarde vrouw. En dat terwijl de 50 jaar oude Sarah van tegenwoordig juist nog bruist van de energie! Dus eigenlijk moeten we gewoon van dat stoffige imago af en geef Sarah een avontuurlijk cadeau voor haar verjaardag! Zo je kun haar met een paramotor de lucht in sturen of... misschien  maak je haar wel veel blijer met beide benen op de grond. Maar dan wel met een uitzicht op 135 meter, de hoogste High Tea van Nederland?!

50 jaar: Abraham!

En dan is er alweer een halve eeuw voorbij... Vier je je verjaardag en ben je 50 jaar geworden! Klinkt wel heel erg lang, dat zullen we Abraham maar niet onder zijn neus wrijven! Dus wat geven we dan als speciaal cadeau? Omdat de jaren voorbij gevlogen zijn laat je Abraham zelf vliegen! Met deze proefles zul je hoog boven in de lucht zelf de stuurknuppel hanteren, een onvergetelijke ervaring! Helemaal leuk: geef eerst een potje mosterd cadeau met het idee dat Abraham hier een cadeautje uit moet "vissen". Nadat hij klaar is met de kliederboel kun je alsnog de cadeaubon overhandigen!

Origineel verjaardagscadeau

Origineel verjaardagscadeau

Niemand wil met een afgezaagd cadeau aankomen, omdat je toch de jarige dat speciale gevoel wilt geven. Originele verjaardagscadeaus zijn onze tak van sport en hierin zullen we de gever zeker niet teleurstellen! Er zijn ontzettend veel saunacomplexen in Nederland, waar veel mensen voor een lekker dagje-uit naar toe gaan. Om dit toch nóg origineler te kunnen maken bieden wij een dagje op de wellnessboot aan. Heerlijke sauna's met toch weer een heel andere belevening!

qualitytime

Quality time als verjaardagscadeau!

Natuurlijk houden we van de jarige en natuurlijk staan we altijd voor hem of haar klaar maar... drukke agenda, kinderen en onze smartphone houden ons vaak erg bezig! Een verjaardag is een leuk moment om in plaats van een bosje bloemen een datum te prikken. Geef de jarige een onvergetelijke belevenis! Ga gezellig samen wat eten op 55 meter hoogte of neem deel aan een roofvogelworkshop!

Oppas strippenkaart

Oppas strippenkaart

Zodra er kinderen komen is het natuurlijk hartstikke leuk met elkaar, maar tijd om met z'n tweetjes weg te gaan schiet er vaak bij in. De betaalde oppas wordt vaak ingeschakeld voor de verplichte verjaardagen maar niet om eens gezellig een hapje te gaan eten. Dan is een oppas-cadeau helemaal op zijn plaats! Maak van karton een leuke strippenkaart, voor bijvoorbeeld 3 oppasavonden. Helemaal grappig om er wat teksten bij te plaatsen, zoals "niet voor 23.00 uur thuis".

Geld als leuk verjaardagcadeau

Money money money!

Wil je toch liever geld geven aan de jarige? Dan is het uiteraard wel leuk om dit niet uitsluitend in een enveloppe te doen. Er zijn heel veel manieren om op een originele manier geld te kunnen overhandigen. Zo kun je het bedrag in losse munten geven en deze voor een man als biertje verpakken. Hiervoor kun je een bierglas vullen met gele gel, losse munten erin duwen, scheerschuim als mooie schuimkraag en klaar is het biertje! Voor een vrouw kun je een cocktailglas gebruiken, roze gel en hierin een parapluutje steken. Helemaal leuk!