Verjaardagscadeaus - TOP 10

Vind hier de best verkochte cadeaus voor een Verjaardag.

€ 32,50
voor 2 personen

Warme chocolademelk, bonbons, taartjes, sandwiches... een waar chocolade paradijs! Geniet samen van een "High Chocolate". Je hebt de keuze uit verschillende grote steden, dus je kunt er ook nog eens een leuk dagje-uit van maken!

... (Zie omschrijving) Meer informatie >
  • Feestelijk verpakt
  • Direct geleverd
  • Hoge klanttevredenheid
€ 33,50
p.p.

Ontdek de Gouden Eeuw vanaf de Amsterdamse grachten. Een unieke rondvaart die je mee neemt langs bijzondere locaties, die verbonden zijn met het Rijksmuseum. Na de rondvaart mag een bezoek aan de schitterende kunstwerken natuurlijk niet ontbreken, dus op naar het Rijksmuseum!

... (Amsterdam, Noord-Holland) Meer informatie >
€ 23,50
p.p.

Een avondje complete ontspanning met een werkelijk prachtig uitzicht! Doordat deze sauna zich op de elfde etage bevindt, kun je zowel vanuit de panoramasauna als het zwembad genieten van het uitzicht over de mooie stad Leiden. Een unieke ervaring voor iedere saunaliefhebber!

... (Leiden, Zuid-Holland) Meer informatie >
€ 50,00
p.p.

Mysterieuze herfst- en winteravonden; het wordt eerder donker en de natuur gaat slapen. De uilen hebben het rijk alleen.Tijdens deze workshop wordt u door ervaren valkeniers begeleid in de omgang met verschillende soorten uilen. Hoogtepunt van de avond: u gaat zelf met de uilen vliegen!

... (Berkel en Rodenrijs of Larum (BE)) Meer informatie >
Naar alle originele cadeaus >>

Origineel cadeau voor een verjaardag nodig?


Dan ben je hier aan het juiste adres. De leukste cadeaus om op je verjaardag te krijgen vind je hier. Blokarten of een shopping experience staat waarschijnlijk niet op het verlanglijstje van de jarige. Zo'n cadeau verzin je toch niet zelf! Maar des te groter de verrasing voor de jarige als hij of zij de cadeaubon voor de belevenis in ontvangst neemt.

(En als je nu slim bent... Zet je zelf wel één van deze cadeaus op je verlanglijstje!)