TOP 10 Cadeau voor vriendin

De beste cadeaus om je vriendin echt te verrassen

€ 35,00
voor 2 personen

Warme chocolademelk, bonbons, taartjes, sandwiches... een waar chocolade paradijs! Geniet samen van een "High Chocolate". Je hebt de keuze uit verschillende grote steden, dus je kunt er ook nog eens een leuk dagje-uit van maken!

... (Zie omschrijving) Meer over dit cadeau
€ 119,00
p.p.

Altijd al fan geweest van ouderwetse films en filmsterren uit Hollywood? Dan is dit uw kans om zelf in de huid te kruipen van een filmster. De visagie en styling wordt helemaal voor u verzorgd. U beleeft het allemaal in een prachtige zwart-wit fotoshoot, geheel in de ouderwetse Hollywoodstijl!

... (Geesteren, Gelderland) Meer over dit cadeau
€ 23,50
p.p.

Een avondje complete ontspanning met een werkelijk prachtig uitzicht! Doordat deze sauna zich op de elfde etage bevindt, kun je zowel vanuit de panoramasauna als het zwembad genieten van het uitzicht over de mooie stad Leiden. Een unieke ervaring voor iedere saunaliefhebber!

... (Leiden, Zuid-Holland) Meer over dit cadeau
  • Feestelijk verpakt
  • Direct geleverd
  • Hoge klanttevredenheid
€ 39,90
voor 2 personen

Een schaaltje yoghurt met muesli is lekker, maar bij Yoghurt Barn doen ze het net even hipper én lekkerder! Yoghurt specials zoals de Crazy Cookie en de Merry Berry staan op de menukaart. Tijdens deze uitgebreide high tea is het smullen van heerlijke hapjes en natuurlijk onbeperkt thee.

... (Diverse locaties in Nederland) Meer over dit cadeau
€ 50,00
p.p.

Mysterieuze herfst- en winteravonden; het wordt eerder donker en de natuur gaat slapen. De uilen hebben het rijk alleen.Tijdens deze workshop wordt u door ervaren valkeniers begeleid in de omgang met verschillende soorten uilen. Hoogtepunt van de avond: u gaat zelf met de uilen vliegen!

... (Berkel en Rodenrijs of Larum (BE)) Meer over dit cadeau
Naar alle originele cadeaus >>

Een bijzonder en onvergetelijk cadeau voor vriendin

Hoe maak je je vriendin gelukkig? Heel eenvoudig: besteed aandacht aan een cadeau. Wát je haar geeft is dan altijd goed. Met een bijzonder cadeau, waar aandacht aan besteedt is, geef je haar het gevoel dat ze bijzonder en belangrijk voor je is. Of het nu voor de verjaardag van je vriendin is, gewoon zomaar: Belangrijk is ze altijd!

Je beste vriendin kan je verrassen met een lekker wellness dagje of een bijzondere High Tea. Maar wil je je vriendin laten weten hoeveel je van haar houdt, of vieren dat jullie bijvoorbeeld een jaar samen of een jaar getrouwd zijn, verwen haar dan met een romantische dag in een fluisterbootje, of een overnachting in een kasteel! Een actief dagje uit is voor alle vriendinnen een super fijn cadeau.
In deze TOP 10 vind je de leukste cadeaus voor iedere vriendin. Van actief tot super romantisch, of een origineel dagje uit.

Hoe je haar ook verrast; maak er een onvergetelijk moment van.

Bekijk meer cadeaus voor haar >