SurpriseFactory
Branchewinnaar Succes Award 2015

Het Nationale Business Succes Award Instituut heeft SurpriseFactory uitgeroepen als winnaar in de Geschenkvouchersbranche! 
 
   
site-nbsa

Oordeel Nominatiecommissie:
"SurpriseFactory (officiële naam: SurpriseFactory BV) presenteert zich als absolute specialist in een bijzondere sector, te weten die van de geschenkvouchers, in de ruimste zin des woord. Men biedt een zeer breed assoriment van meer dan 500 verschillende vouchers/cadeaubonnen, die kunnen worden ingewisseld bij de talloze gerenommeerde partners waar SurpriseFactory mee samenwerkt, zoals Circuit Park Zandvoort, Diergaarde Blijdorp, diverse hotelketens, etc. Er is zo'n grote verscheidenheid dat er werkelijk voor ieder wat wils is, in alle prijsklassen. 

Innovatie is het sleutelwoord bij SurpriseFactory, want men is continue bezig om haar producten en diensten te verbeteren en optimaal te laten aansluiten op de wensen van haar klanten. Haar klanten kennen haar inmiddels als een betrouwbare partner, die een zo breed mogelijk assortiment op het gebied van geschenkvouchers nastreeft."

"De nominatiecommissie is van mening dat SurpriseFactory uitgeroepen kan worden als winnaar in de Geschenkvouchersbranche en tevens in aanmerking dient te komen voor de Nationale Business Succes Award 2015".
  Branchewinnaar-logo