TOP 10 Leuke Dingen Doen

Geniet van een heerlijke zomer!

€ 69,50
voor 2 personen

De leukste romantiek vind je tussen het riet, ga daarom samen varen in een fluisterbootje! Na de koffie/thee met gebak krijg je je picknick in een boerenzakdoek uitgereikt. Vervolgens kun je met het bootje Giethoorn gaan ontdekken.

... (Giethoorn, Overijssel) Meer informatie >
€ 30,00
voor 2 personen

Stap samen binnen in een wereld van duizend-en-één heerlijkheden! Bij de boulevard in Scheveningen kun je gaan genieten van deze bijzondere high tea. Marokkaanse mint thee en de lekkerste hartige hapjes en huisgemaakte zoetigheden staan voor jullie klaar.

... (Scheveningen) Meer informatie >
€ 29,00
p.p.

Bezoek de prachtige hoofdstad van Frankrijk met deze unieke busreis. Na een stadstour langs bekende bezienswaardigheden, heb je maar liefst 9 uur om door Parijs te slenteren. Winkelen, musea, croissants eten... het kan allemaal!

... (Zie opstapplaatsen) Meer informatie >
€ 35,00
voor 2 personen

Giethoorn staat bekend als het Venetië van Nederland. En varen is dan natuurlijk de beste manier om dit prachtige gebied te ontdekken. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens deze twee uur durende rondvaart! U vaart door Giethoorn en door natuurgebied "de Wieden".

... (Giethoorn, Overijssel) Meer informatie >
€ 25,00
p.p.

Als je van wind en snelheid houdt, dan is deze spectaculaire sport uit Nieuw-Zeeland dé sport! In nog geen 5 minuten leer je op het strand van Wijk aan Zee hoe je een uur lang over het strand kunt racen... Ben je er klaar voor?!

... (Wijk aan Zee, Noord-Holland) Meer informatie >
€ 22,50
voor 2 personen

Geniet samen met uw vriend(in) van een heerlijke picknick midden in de natuur! Bij een gezellige brasserie in Bilthoven kunt u een goed gevulde picknicktas ophalen. Bij de picknick krijgt u tevens een wandelroute. Zoek een mooi plekje voor uw picknick en geniet van alle lekkernijen!

... (Bilthoven, Utrecht) Meer informatie >
  • Feestelijk verpakt
  • Direct geleverd
  • Hoge klanttevredenheid
€ 120,00
p.p.

Zou u wel eens op een Harley-Davidson motorfiets willen touren? U kunt kiezen uit diverse modellen. Gedurende de gehele dag kunt u een prachtige tocht naar keuze maken. Lekker touren door de bossen of langs de kust; het zal een onvergetelijke dag worden!

... (Amersfoort, Utrecht) Meer informatie >
€ 65,00
voor 2 personen

Beleef een onvergetelijke High Tea in het bekende Kurhaus Hotel! Op een geweldige locatie... aan het strand en in een prachtige ambiance, met originele 19de eeuwse beschilderingen en een eigentijdse inrichting. Hier kunt u genieten van een chique High Tea!

... (Den Haag) Meer informatie >
Naar alle originele cadeaus >>

Geniet, trek erop uit!

De zomer komt eraan!

Ga iets leuks doen. Verras jezelf eens, of iemand anders. We hebben de leukste uitjes voor het zomergevoel geselecteerd.

Trek erop uit! Geniet!